Op mijn Instagram-oproep aan Boekbloggers kreeg ik ook een reactie van Nele 🌺 (Instagram: @nonsensenele), een vrolijke eigenzinnige boekstagrammer uit België en naar eigen zeggen: de grootste zwijmelaar van de Lage Landen ;-). Geen comfortzone dus hier waar uit gestapt moest worden, wel een hele mooie beoordeling (4 hartjes):

‘Monica is een kei in (be)schrijven, in spanning opbouwen, in het ontwikkelen van een goede verhaallijn en het plot weer te geven vanuit verschillende tijden, ruimtes en perspectieven.
Ik heb enorm genoten van het boek, en ik ben in blijde verwachting naar een vervolg. 🌟💖💖💖💖🌟’

De hele recensie kun je hieronder lezen.

Bedankt Nele 🌺 voor het lezen en je enthousiaste woorden :-).

Een maand geleden was ik aan het scrollen op mijn feed, toen ik plots een post tegenkwam van Monica Roos. In deze post schreef ze dat ze op zoek was naar ‘grammers die haar boek wilden recenseren… Er was één voorwaarde, je moest van het zwijmelgenre houden. Aangezien ik de grootste zwijmelaar van de Lage Landen ben, stuurde ik haar een DMmetje… en ja hooorrrrr, even daarna kwam de PDF richting mijn mailbox.

Het verhaal gaat over de mooie Michelle, die als interieurdesigner de opdracht had gekregen om een ruimte in een prachtig kasteel om te bouwen tot een zwoele lounge. Het kasteel behoorde tot Ewout, een (steenrijke) hottie met een passie voor paardrijden. Op een nogal onverwachte manier leren ze elkaar kennen, waarna de vonken er meteen afspatten. Daarnaast… zou een erotische kasteelroman geen erotische kasteelroman zijn als er 1) geen erotiek in kwam, 2) geen kastelen zou bevatten en 3) er geen ✨troubles in paradise✨ waren. Het boek is zeker en vast wel 18+ (haha), maar de relatie tussen Ewout en Michelle loopt niet altijd van een leien dakje.

Michelle was een toffe griet, ik zou er gerust vriendinnen mee kunnen worden. Ewout is, buiten zijn geld en zijn uiterlijk gerekend, maar een speciaal geval die de relatie tussen beide soms toxisch maakt. Het was wel mooi om te lezen dat Ewouts’ verleden vervaagde toen hij bij Michelle was, wat hem een stuk aangenamer, oprechter en authentieker maakt.

Monica is een kei in (be)schrijven, in spanning opbouwen, in het ontwikkelen van een goede verhaallijn en het plot weer te geven vanuit verschillende tijden, ruimtes en perspectieven. Ik heb enorm genoten van het boek, en ik ben in blijde verwachting naar een vervolg. 🌟💖💖💖💖🌟

Nele 🌺