Bouquet Geschaakt door de sjeik (e-book)

Ariane is van plan heerlijk te ontspannen tijdens haar all-inclusive vakantie in een oosters paradijs. Ze raakt echter dusdanig in de problemen, dat de enige manier om uit de gevangenis te blijven een huwelijk is met de arrogante sjeik Ray Alhakim.

Na het huwelijk neemt Ray haar mee naar zijn paleis. Hoewel Ariane niet van plan is zich zo maar neer te leggen bij haar gedwongen huwelijk, raakt ze danig in de war van Rays onweerstaanbare charme en zijn verzengende blik, die haar meer verwarmt dan de middagzon boven de uitgestrekte woestijn …

Uitgeverij Harlequin – € 1,99

Bouquet Jubileumspecial 6 Betoverende woorden

De winnaars van de Bouquet Schrijfwedstrijd nemen ons mee naar prachtige locaties vol overweldigende vergezichten en intieme doorkijkjes. Naar landen waar je op elke straathoek kans loopt straalverliefd te worden op een mysterieuze, knappe voorbijganger die je betovert met zijn blik.

In de verhalen van Lizette van Geene, Madeleine Wolfs en Celia Lynne reizen we door Italië, van de zonnige Chianti-streek, naar het romantische Venetië en naar Toscane. In het verhaal van Monica Roos vertrekken we naar de de sprookjesachtige woestijnstaat Khalij Alhakim, en Iris Visser voert ons mee naar het koninklijke Schotland.

Uitgeverij Harlequin – € 7,99

Liefde of Luchtkasteel? (e-book)

Jonkheer Ewout van Duijvestein is not amused als hij bij thuiskomst een halfnaakte vrouw op zijn parkeerplaats aantreft. De dame in kwestie wekt echter al snel zijn interesse en hij stelt alles in het werk om haar over te halen op Slot Duijvestein te blijven.
Michelle Lacroix is niet van plan te eindigen als nieuwste aanwinst op de lijst van Ewouts veroveringen. Toch logeert ze binnen de kortste keren op zijn kasteel en weet hij haar lichaam te veroveren met zijn opwindende spelletjes.
Maar als er liefde in het spel komt, veranderen de spelregels en staat hun wereld ineens op losse schroeven. Hebben Michelle en Ewout voldoende vertrouwen in hun eigen geluk of blijkt hun liefde een luchtkasteel te zijn?

Kobo – € 7,99 (en gratis via Kobo Plus)