EWA_NL Schrijfmarathon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Een nieuwe uitdaging

EWA_NL staat voor Erotic Writers & Artists Nederland. Het is een platform voor schrijvers en kunstenaars om werk van erotische aard met elkaar en met het publiek te delen en feedback te geven en ontvangen. Dit gebeurd via de website en tijdens de bijeenkomsten die regelmatig plaatsvinden.

EWA_NL is ook organisator van een erotische Schrijfmarathon. De deelnemers ontvangen telkens een opdracht die ze binnen de gestelde tijd moeten inleveren. Vervolgens worden de inzendingen anoniem geplaatst op de EWA_NL website en kan er op de inzendingen worden gestemd. Na de stemronde worden de namen van de schrijvers van de inzendingen bekend gemaakt. De schrijvers met de minste stemmen vallen af.In 2015 ben ik deze uitdaging aangegaan en uiteindelijk op de derde plaats geëindigd. Ik heb even getwijfeld of ik dit jaar weer mee zou doen, maar ik kon uiteindelijk de verleiding niet weerstaan en heb me aangemeld.

Ik vind de deelname aan de Schrijfmarathon een hele leuke uitdaging. Het is toch heel iets anders om te schrijven aan de hand van een opdracht (onderwerp, maximum aantal woorden e.d.) dan vrijuit te schrijven wat in je opkomt. Ook leer ik veel en doe ik inspiratie op door te lezen wat medeschrijvers gedaan hebben met dezelfde opdracht. Na elke stemronde zal ik mijn eigen inzendingen voor de Schrijfmarathon hier publiceren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s