Oud en Nieuw

Ze goot het laatste restje van haar Gin & Tonic achterover en wenkte de barman voor een nieuwe. Haar barkruk leek een verlaten eiland in de oceaan van feestende mensen, mijlenver verwijderd van het gelach en gepraat. Het was duidelijk dat ze hier niet wilde zijn, maar het alternatief – een oudjaarsavond in haar eentje – nog afschrikwekkender vond. Haar hele houding straalde ongemak en afweer uit en dat prikkelde hem.
Het feest op de sociëteit van zijn studentenvereniging had hem al snel de keel uit gehangen. Altijd dezelfde mensen, altijd hetzelfde slappe geouwehoer. Nadat hij buiten een sigaret had gerookt, was hij in een opwelling de naastgelegen kroeg ingedoken. Onder studenten werd dit tentje ook wel ‘Het Alimentatiecafé’ genoemd, omdat er veel gescheiden mensen kwamen. Hij was er wel eens eerder geweest met een paar van zijn jaarclubgenoten die het een sport vonden te proberen zo veel mogelijk gescheiden vrouwen aan de haak te slaan voor een avondje. Daar had hij nooit zo de charme van ingezien.
Maar de vrouw aan de bar intrigeerde hem. Hij vond haar aantrekkelijk en de eenzaamheid die ze uitstraalde, gaf hem op één of andere manier het gevoel dat ze hem nodig had ook al wist ze het zelf nog niet. Dat wond hem op. Om met haar in contact te komen, nam hij een strategische plek in van waaruit hij haar ongezien kon benaderen.
Net op het moment dat hij haar aan wilde spreken, dook een andere vent op in haar gezichtsveld. Ze probeerde hem te negeren, maar hij ging zo pontificaal voor haar staan dat ze hem wel aan moest kijken.
“Wat ben jij lelijk,” lalde hij in haar gezicht.
“Sorry?” vroeg ze enigszins ontdaan.
“Wat ben jij lllllleeeeelllllllluk,” herhaalde de man nog iets harder. Waarschijnlijk was het een poging om lollig te zijn of om haar uit de tent te lokken, maar hij had haar net zo goed een klap in het gezicht kunnen geven.
Ze werd rood en knipperde verwoed met haar ogen. “Niet zo lelijk als jij,” zei ze toen gesmoord en deponeerde de rest van haar drankje in zijn gezicht. Terwijl de man afdroop, sprong ze op en gooide een briefje van twintig euro op de bar. Daarna griste ze haar jas van de kruk naast haar en begon zich een weg naar de uitgang te banen. Rustig volgde hij haar.

Buiten was het zo mogelijk nog drukker dan binnen. Het overdekte terras stond vol mensen, voornamelijk rokers. Hij haalde haar in en wist haar onopvallend naar een rustiger hoekje te manoeuvreren, tot ze hem geïrriteerd aan zijn mouw trok. “Mag ik er misschien even langs, ik wil daar naartoe,” ze wees naar de straat.
Hij ging een stapje opzij en ze maakte aanstalten om hem te passeren.
“Je gelooft hem toch niet?” vroeg hij toen ze langs hem liep.
Ze stond stil en keek naar hem op. “Wat bedoel je?”
Hij tastte in de achterzak van zijn jeans en haalde er een pakje sigaretten en een aansteker uit. Vervolgens stak hij een sigaret aan, inhaleerde en blies de rook ergens boven haar hoofd uit.
“Die lullo daar binnen, wat hij tegen je zei, dat geloof je toch niet?” Hij keek haar aan.
Ze frunnikte ongemakkelijk aan haar jas. “Geloven, nee niet echt. Maar leuk is anders als iemand zoiets opeens in je gezicht tettert.”
Hij zag dat haar blik zich heel even verlangend op de gloeiende punt van zijn sigaret richtte. “Wil je ook?” vroeg hij.
Ze zuchtte betrapt. “Ach ja, waarom ook niet,” zei ze na een korte stilte, “het is zo 1 januari, dan kan ik altijd weer stoppen.” Hij stak een tweede sigaret aan en gaf die aan haar. Ze inhaleerde diep en leunde even met gesloten ogen tegen de buitenmuur van de kroeg. Het witte streepje op haar ringvinger dat zichtbaar werd toen ze de sigaret opnieuw naar haar lippen bracht, verraadde dat haar scheiding nog niet zo heel lang een feit was. Haar kwetsbaarheid en haar verdriet lagen even zo dicht aan de oppervlakte dat hij het bijna aan kon raken. Hij had de onbedwingbare behoefte haar in zijn armen nemen, haar haar zorgen te laten vergeten, haar weer tot leven wekken.
“God, wat is dit lekker! Ik ben vijftien jaar geleden gestopt, toen ik voor het eerst zwanger was, maar ik droom nog steeds af en toe van een sigaret,” biechtte ze op.
“Hoeveel kinderen heb je?” vroeg hij.
Ze opende haar ogen en keek hem aan. “Laten we het niet over mijn gezin, of liever gezegd de restanten ervan, hebben oké?”
Hij lachte. “Prima, vertel dan eens waar je nog meer van droomt af en toe.” Zijn blik hield de hare gevangen.
“Goeie seks,” flapte ze eruit, waarna ze geschrokken haar hand voor haar mond sloeg. “Heb ik dat echt hardop gezegd?” vroeg ze met een rood hoofd en een zenuwachtig lachje. “Sorry! Dat was de Gin & Tonic die sprak.” Ze doofde het restant van de sigaret onder haar voet en begon haar jas dicht te knopen. “Ik moet gaan.”
Op dat moment begonnen de mensen op het terras uitgelaten af te tellen: “tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie, twee, één … Gelukkig nieuwjaar!” Ze werden bedolven onder een kakafonie van opgewonden stemmen, feesttoeters, Happy New Year van ABBA, en vuurwerkgeknal. Toch was het alsof de wereld om hen heen tot stilstand kwam toen hij haar met zijn lichaam tegen de muur drukte en zijn hoofd liet zakken tot zijn mond de hare bijna raakten. In een reflex zette ze haar handen tegen zijn borst, klaar om hem weg te duwen. Zijn talmende lippen gaven haar die kans, maar ze liet het onvermijdelijke gebeuren.

Hij kuste haar vol levenslust. Hongerig, nieuwsgierig, zonder voorbehoud. Haar aanvankelijke terughoudendheid slechtend tot ze hem aarzelend tegemoet kwam. Zijn opwinding groeide recht evenredig met het oplaaiende vuur waarmee ze hem terug kuste. Hun tongen verstrengeld in een zijdezacht, vochtig steekspel waar geen eind aan leek te komen, tot iemand die niet meer zo stevig op zijn benen stond tegen hen aan botste en ze hun kus noodgedwongen moesten beëindigen.
Ze deed een stapje bij hem vandaan. Een stapje dat voelde als een onmetelijke afstand en dat hem helemaal niet zinde. Hij wilde dichter bij haar zijn. In haar.
“Your place or mine?” vroeg hij terwijl hij haar hand vastpakte.
Het duurde even voor ze antwoord gaf. Ze staarde besluiteloos door het raam naar binnen waar een dronken, om aandacht schreeuwende vrouw op de bar stond te dansen, aangemoedigd door een stel joelende mannen. “Ik … Ik ben niet zo,” zei ze.
Hij volgde haar blik en lachte. “Ik ook niet. Meestal.” Aan haar hand trok hij haar mee de straat op. “We kunnen naar mijn kamer gaan, maar een paar van mijn huisgenoten hebben daar een feestje.”
Ze stond stil en trok zich los. “Ik hoef geen medelijden, oké.”
Hij kwam voor haar staan en keek haar aan. “Luister,” zei hij toen, “jij, ik en een enigszins comfortabel horizontaal oppervlak. Ingewikkelder hoeven we het niet te maken. Geen medelijden, wel goeie seks.”
Haar ademhaling versnelde bij zijn belofte en hij maakte aanstalten haar opnieuw te kussen, maar ze hield hem tegen. “Mijn appartement,” zei ze toen.

Achtervolgd door het afnemende vuurwerkgeweld, bereikten ze haar woning. “Wil je wat drinken?” vroeg ze nadat ze de voordeur had dicht gedaan en zich naar hem omdraaide.
“Nee,” zei hij zacht.
Ze sloeg haar ogen neer, terwijl zijn vingers voorzichtig haar jas open knoopten en van haar schouders duwden. Hij zag haar onzekerheid, maar ze liet toe dat hij ook haar blouse en BH uittrok.
“Ik ben hier niet zo goed in,” begon ze.
“Ssssst,” onderbrak hij haar. Hij legde zijn vinger onder haar kin en tilde haar gezicht op zodat ze hem wel aan moest kijken. “Ik heb je goeie seks beloofd, toch?” vroeg hij. Ze knikte. “Jij hoeft niks te doen,” ging hij verder, “alleen mij m’n gang te laten gaan en te genieten.” Hij kuste haar en voelde hoe ze huiverde toen zijn koude jas tegen haar naakte borsten drukte. Hij voelde het vuur in zijn lendenen toenemen met haar afbrokkelende weerstand. Ze liet hem toe in haar beschadigde vesting en hij zou haar helpen puinruimen.
Haar handen begonnen een voorzichtige zoektocht onder zijn jas, maar raakten verstrikt in zijn kleding. Zonder hun kus te onderbreken ontdeed hij zich van zijn jack en overhemd. Ze kreunde toen hij haar in zijn armen nam en er geen barrières meer tussen haar borsten en zijn borstkas waren.
Meer. Hij wilde meer van haar voelen. En haar nog meer laten voelen. Zijn tong drong dieper in haar mond en hij duwde zijn hand achter de tailleband van haar rok en slipje.
In een reflex pakte ze zijn pols om hem tegen te houden. “Wacht,” hijgde ze.
“Nee,” zei hij en trok met lichte dwang haar hand weg, “ik wil je voelen.” Hij vervolgde zijn weg en ondanks zichzelf zette ze haar benen iets uit elkaar. Zijn wijs- en middelvinger gleden zonder veel weerstand tussen haar schaamlippen door bij haar naar binnen. Haar schede trok hunkerend rond zijn vingers samen. Toen pakte ze opnieuw zijn pols en trok zijn hand een beetje terug tot zijn natte vingers over haar clitoris gleden. Hij begon haar zacht te masseren.
“Is dit lekker?” vroeg hij in haar oor toen haar hoofd tegen zijn schouder viel.
“Ja,” zei ze trillend. Ze wankelde een beetje. Ook hij voelde de dringende behoefte om te liggen. Hij haalde zijn hand uit haar broekje en trok haar mee door een willekeurige deur in de hoop dat dit haar slaapkamer was. Het was de woonkamer, maar het hoogpolige tapijt was ook heel geschikt voor hun doel.
In no time lagen ze op de zachte vezels en nam hij gretig de tepel van haar dichtstbijzijnde borst in zijn mond. Zijn hand gleed onder haar rok en wreef over het vochtige kruis van haar panty. Haar hoofd bewoog onrustig heen en weer. Ze kreunde en bewoog haar heupen onbeheerst tegen zijn hand. De erectie in zijn broek stond op uitbarsten. Ongeduldig probeerde hij haar rokje en panty naar beneden te sjorren. Toen dat niet lukte, stroopte hij haar rok naar boven, haakte zijn vingers in een gaatje dat was ontstaan naast de kruisnaad van haar panty en scheurde de ragfijne stof in één ruk kapot.
De geur van haar geilheid bedwelmde hem. Razendsnel opende hij de bovenste knopen van zijn jeans en trok deze samen met zijn slip tot iets onder zijn heupen, zijn stijve lid bevrijdend uit zijn benarde positie. Hij opende haar dijen met zijn knieën en zette zijn glanzende top langs de stof van haar broekje tegen haar gladde ingang. Stukje bij beetje duwde hij zichzelf verder in haar, terwijl hij steunend op zijn armen boven haar hing en haar aankeek. In haar ogen stond pure lust en een zweem van verbazing te lezen.
Met één hand om zijn heup moedigde ze hem aan haar harder en dieper te penetreren. Haar andere hand gleed tussen haar eigen plooien en ze begon zichzelf koortsachtig te vingeren. Hij paste zijn tempo aan haar staat van opwinding aan en wist zijn eigen hoogtepunt tegen te houden tot hij zag dat zij ook op het randje stond. Toen liet hij zich gaan en haar schreeuw van bevrijding maakte dat hij harder dan ooit klaar kwam, kreunend zijn zaad lozend binnenin haar, tot er geen druppel meer over was.

Het was vroeg in de ochtend toen hij voorzichtig zijn kleren verzamelde en aantrok. Hij hurkte neer bij haar slapende lichaam en veegde zacht een lok haar uit haar gezicht. Ze bewoog en opende haar ogen.
“Ik ga,” zei hij zacht toen ze voldoende wakker was.
Ze knikte en ging rechtop zitten. “Oké,” antwoordde ze. Bij de deur keek hij haar nog één keer aan. Hij wist niet of ze elkaar nog een keer zouden zien, maar op haar gezicht zag hij wat hij haar deze nacht had willen geven. Hoop.


Advertenties

12 gedachtes over “Oud en Nieuw

 1. Terwijl ik je heerlijke woorden las, dacht ik: “dit is een lekker geil verhaal”, en toen kwam dit: “Op haar gezicht zag hij wat hij haar deze nacht had willen geven. Hoop.” en ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Ineens was het niet alleen maar een geil verhaal, maar een moment uit het leven geplukt.

  Prachtig, Monica!

  Liked by 1 persoon

 2. sandraverzinsels

  Wat een fijn verhaal! En wat leuk dat je ‘m ook voor Pittig Proza hebt gelinkt. Helemaal niet alsof je je er makkelijk vanaf maakt zoals je op twitter zei. Uiteindelijk hoop ik dat meer mensen deze meme weten te vinden 🙂

  Uitgebreidere feedback natuurlijk bij de bijeenkomst. Leuk je daar te zien!

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s