EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 6

Op 11 juni 2016 ontvingen 18 deelnemers de opdracht.

Schrijf een kort erotisch verhaal dat zich geheel in het donker afspeelt. Je kunt beschrijven wat je hoort, ruikt, voelt en proeft, maar niet wat je ziet. Het verhaal mag maximaal 650 woorden hebben en moet in de eerste persoon geschreven zijn.

Hmmmm, lastig, was mijn eerste gedachte toen ik deze opdracht in mijn mailbox kreeg. Maar al bladerend door mijn aantekeningenboekje kwam ik dit tegen: ‘verhaallijn à-la Indiana Jones, iets met een Maya-tempel’. En voilà, het idee van mijn inzending voor deze ronde was geboren. Ik vind het heerlijk om dit soort verhalen te schrijven en zie het dan als een film in mijn hoofd helemaal voor me. Het verhaal eindigde op de tweede plaats, dus blijkbaar vonden de lezers/stemmers het ook een fijn verhaal om te lezen! Iedereen die gestemd heeft en/of feedback gegeven, ontzettend bedankt!

De kamer der vruchtbaarheid

Al duwend en trekkend probeer ik uit alle macht om de platte steen die als een logge schuifdeur voor de ingang van de kamer is geschoven in beweging te krijgen. In het donker klinkt de uitroep van mijn collega, Ross, na in mijn hoofd.
“Ik haal je eruit Indy, maak je geen zorgen!”
We doen al maanden onderzoek in de ‘Kamer der vruchtbaarheid’ van de eeuwenoude Mayatempel, maar hebben nooit precies kunnen achterhalen hoe het mechanisme voor het openen en sluiten van de kamer werkt. Het is echt aardedonker. Geen foton licht te bekennen. Ik onderdruk een misselijkmakend gevoel van opkomende paniek en moet ineens denken aan de woorden van mijn opa, naar wie ik vernoemd ben. Hij vertelde mij altijd verhalen over zijn wilde avonturen.
“Indy, hoe benard een situatie ook is, volg altijd je gevoel. Je gevoel zal je de goede kant op leiden.”
Ik concentreer me en laat de ruimte op me inwerken. In gedachte zie ik de onderdelen die we in de afgelopen maanden heb onderzocht. Links de wand met erotische muurtekeningen, rechts de wand met gebeeldhouwde fallussen en de achterwand met de geheimzinnige, ronde openingen waarvan we nog niet hebben kunnen achterhalen wat het is.
Ross en ik hebben het vermoeden dat het openen en sluiten van de schuifdeur-steen iets te maken heeft met de fallussen. Voorzichtig begin ik langs de rechterwand van de kamer te schuifelen. Er stijgt een vreemde, zoete geur op uit de stenen. Ik word licht in mijn hoofd, krijg het ineens heel warm en een beetje benauwd.
Gelukkig ben ik snel op de plek van bestemming. Voorzichtig glijden mijn handen om de gladde, stenen erecties die schuin omhoog steken vanuit de wand. Ik heb deze plek eerder onderzocht, maar nu heeft hetgeen ik onder mijn vingertoppen voel een totaal andere uitwerking op me. Ik voel me raar, opgewonden. Mijn kleren branden pijnlijk op mijn huid en ik ruk ze zo snel mogelijk van mijn lichaam. Ik voel me helemaal vloeibaar en … open. Ik word bevangen door het ondraaglijke verlangen om die harde geslachtsdelen te voelen in al mijn lichaamsopeningen. Mijn hand glijdt tussen mijn benen. Ik ben heel erg nat. Koortsachtig zoek ik een fallus die zich precies op de goed hoogte bevindt, draai me in de juiste positie en laat me er gulzig overheen zakken. Een dierlijke kreet vult de ruimte. Ben ik dat?
Mijn verhitte huid wordt plots verkoeld door een luchtstroom die van achter uit de kamer lijkt te komen. Ik trek me terug van de stenen fallus en kruip richting de achterwand. Onderzoekend gaan mijn handen over de muur op zoek naar de gaten die we nog niet hebben kunnen thuisbrengen. Mijn vingers sluiten zich om iets warms en hards. Ik hou mijn adem in. Het is een vleesgeworden, kloppend lid van enorme afmeting. Niet ver daarboven voel ik er nog één. En daarnaast nog één. Hongerig open ik mijn mond en laat één van de erecties diep in mijn keel glijden. Tegelijkertijd open ik mijn dijen voor de aandringende lans tussen mijn benen. Een verzengend verlangen neemt mijn lijf over en ik word vanuit twee gaten in de muur van boven en van onderen in een opzwepend tempo gepenetreerd. Mijn vingers bewerken mijn gezwollen, hypergevoelige clitje en ik snik als ik voel hoe mijn lichaam zich opmaakt voor een grote ontlading. En die komt, onafwendbaar en overweldigend. Ik verkramp in een adembenemend orgasme, terwijl mijn mond en schede worden volgespoten met harde stralen warm zaad.
Het lijkt een eeuwigheid te duren, maar toch is het te snel voorbij. Ineens zijn de gaten weer leeg, die van mij en die in de muur. Ik val op de grond, waar ik besmeurd en versuft blijf liggen. Vanuit mijn ooghoeken zie ik hoe de schuifdeur-steen open gaat en Ross naar binnen rent.
“Ik weet waar de gaten voor zijn,” zeg ik verwonderd, voordat ik het bewustzijn verlies.

Advertenties

3 gedachtes over “EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s