EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 5

Op 14 mei 2016 ontvingen 23 deelnemers de vijfde opdracht.
Lezers en stemmers, jullie mogen bepalen in hoeverre de deelnemers zijn geslaagd om deze opdracht succesvol af te ronden:

Schrijf een erotisch flitsverhaal (flash fiction) dat afspeelt in een hotellobby en met een verrassende twist op het eind.

Het verhaal mag geen BDSM bevatten en mag maximaal 500 woorden lang zijn. Voorzie je verhaal van een pakkende titel.

Dat de verhalen geem BDSM mochten bevatten was een specifieke eis, om de deelnemers geheel ‘out of the box’ te laten denken, en te voorkomen dat we geijkte verhalen lezen waarin zij verplicht geen slipje mocht dragen of hij verplicht een cockage of waarbij een personage verplicht moest masturberen ergens in een hoekje van de lobby.

Dit was eindelijk weer eens een opdracht waar ik wat mee kan. Ik kreeg het idee tijdens het kijken van de marathon van één van mijn favoriete series “The Catch” op TLC. Omdat de opdracht was een flash fiction verhaal te schrijven, wilde ik proberen er, ondanks het beperkte aantal woorden, een compleet plot in te verwerken. Nou, dat was moeilijker dan gedacht, want daardoor krijg je de neiging veel te veel dingen te gaan uitleggen. Na eindeloos herschrijven kon ik toch een aanvaardbaar resultaat inleveren. En het viel blijkbaar in de smaak, want ik eindigde ermee op de vijfde plaats! De rest van de inzendingen lees je hier.

De val

3708-30376-classic-seamer-tights-in-black-fullVanuit de Wifi-corner van de hotellobby sloeg hij haar gade. Voor haar was hij slechts een anonieme figurant, maar hij kende haar spel tot in de kleinste details. Midden in de ruimte bukte ze zich om het enkelbandje van haar hooggehakte pump te inspecteren. De manier waarop de stof van haar kokerrokje zich om haar heupen en billen spande, verzekerde haar van de onverdeelde aandacht van elk in de lobby aanwezig individu. De onder haar zoom verdwijnende naden aan de achterkant van haar kousen vormden een adembenemende belofte voor het manlijke deel van de toeschouwers. Hoewel hij wist dat ze haar verrukkelijke rondingen schaamteloos gebruikte om de aandacht af te leiden van haar vliegensvlugge handen, reageerde zijn lichaam ook deze keer weer onmiddellijk. Hij ging verzitten om de erectie in zijn broek ruimte te geven.

Toen de verzekeringsmaatschappij hem had ingeschakeld om een aantal mysterieuze juwelenverdwijningen in vooraanstaande hotels te onderzoeken, had het hem niet veel moeite gekost te achterhalen dat zij de verbindende schakel was. In de afgelopen weken had hij haar intensief geobserveerd en vandaag ging hij haar inrekenen. Deze gedachte deed zijn geslacht nog een stukje verder groeien. Het aas voor haar ondergang was al uitgegooid. Een bekende actrice zou vanmiddag het pronkstuk van een vermaarde diamantair dragen naar de première van haar film. Zo was het aangekondigd in de tabloids. In werkelijkheid was het meesterwerk om de nek van de actrice een kopie. Het origineel zat veilig opgeborgen in de binnenzak van zijn colbertje. Een “heterdaadje” was voldoende om haar op te kunnen pakken. Hij hoopte dat ze zich zou verzetten, zodat hij haar moest overmeesteren … Snel riep hij zijn eigen gedachten een halt toe. Het werd tijd dat er een eind kwam aan deze zaak, want zijn fascinatie voor deze vrouw ging veel verder dan professionele belangstelling.

Een “ping” kondigde de lift aan waarmee de actrice in de lobby arriveerde. Fotografen snelden toe om plaatjes te schieten. Gespannen stond hij op en wachtte tot zijn target haar move richting de actrice zou maken. Maar ze verroerde zich niet en bekeek glimlachend het tumult in de lobby.
Plotseling werd hij meegesleurd door een groep handtekeningjagers die al duwend en trekkend in de richting van de actrice bewoog. Uit alle macht probeerde hij zich los te wurmen, hij moest haar in het oog houden.
Hij bevroor. Twee vrouwenhanden gleden van achteren naar voren over zijn lichaam. Eén hand verdween zonder aarzeling achter zijn broekband in zijn slip, omvatte zijn kloppende paal en begon stevig heen en weer te bewegen. Hij kreunde, maar wist niet zeker of dit van schrik of van genot was. In zijn oor klonk haar zachte, hese lach.
“Je dacht toch niet dat ik in dat doorzichtige plannetje van je zou trappen, hè?” vroeg ze geamuseerd. De uitdrukking op zijn gezicht veranderde van verbaasd in vernederd, toen hij in zijn broek over haar hand klaar kwam. Een moment later was zij weg en de binnenzak van zijn colbert leeg.

Advertenties

Een gedachte over “EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 5

 1. Hoi Monica,

  Ik ben blij dat je, net als ik, door bent naar de volgende ronde. Wordt weer een spannende eindstrijd zo ondertussen.
  Het einde van jouw verhaal vond ik wat chaotisch en onrealistisch. Het beperkte woordenaantal is daar zeker debet aan. Verder niks dan lof.

  Groetjes,
  Lex.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s