EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 4

Voor ronde 4 ontvingen de overgebleven deelnemers de volgende opdracht:

“Naaldhakken”
Voor deze ronde geef ik jullie één woord om mee te werken en me een erotisch stuk van 350 woorden te sturen.

Pfffff, lastig, lastig, lastig! Want geloof het of niet, ik heb eigenlijk helemaal niks met naaldhakken. Ik vind een vrouw op naaldhakken mooi om te zien en als ik voor deze opdracht een foto had moeten inleveren, was het resultaat vast beter geweest. Maar om er een origineel verhaal over te bedenken … dat is andere koek. Dat bleek ook wel uit de relatief vergelijkbare verhalen die werden ingezonden (met een aantal positieve uitzonderingen). Je kunt alle inzendingen hier lezen.
Hieronder mijn poging om iets onderscheidends te doen met dit onderwerp. Het viel niet helemaal, of helemaal niet, in de smaak. Ik behaalde er een 11e plaats mee. Maar toch weer goed genoeg om een ronde verder te komen!

Freddy

Waarom had hij in godsnaam dit baantje in het bowlingcentrum aangenomen, vroeg Freddy zich chagrijnig af, terwijl hij een plakkerige substantie van de vloer dweilde. Een groepje joelende kinderen rende langs hem heen naar binnen. Geweldig, een kinderfeestje, dat kon er ook nog wel bij! Terwijl hij de mop in de hoek smeet, trok iets vanuit zijn ooghoeken zijn aandacht. Zijn hart begon opgewonden te bonzen. Het waren een paar glanzende, elegante pumps met naaldhakken. Het duurde even voordat het tot Freddy doordrong dat de vrouw die bij de schoenen hoorde hem aansprak.
“Ik heb gereserveerd voor een kinderfeestje om twee uur. Kunnen we tussendoor ook wat patat en ranja krijgen?”
Met moeite scheurde Freddy zijn blik los van haar voeten. “Natuurlijk mevrouw,” zei hij vriendelijk, “u kunt daar bij die kast allemaal de schoenen wisselen, het is verboden de baan met normaal schoeisel te betreden.”

Een kwartiertje later stonden ze allemaal op de baan. De vrouw had haar handen vol aan het in bedwang houden van de overactieve kleuters en Freddy zag zijn kans schoon. Hij liep naar de kast met schoenen en doorzocht zo onopvallend mogelijk de vakjes. Daar stonden ze! Snel griste hij één pump van de plank, verdween in het tegenovergelegen schoonmaakhok en sloot de deur. Een gevoel van duizelingwekkende verrukking overspoelde hem. Dit was de reden dat hij dit baantje had. Hier droomde hij ’s nachts van. Zijn vingers gleden gretig over de elegante vormen van het zachte leer dat nog warm was. Een tel later volgden ook zijn lippen de curves van het vrouwelijke schoeisel. De binnenkant was enigszins vochtig. Hij drukte zijn neus helemaal naar binnen en snoof diep haar kruidige, zilte geur in zijn longen. Deze hield hij even vast, voordat hij langzaam weer uitademde. Met gesloten ogen likte hij genietend aan de binnenzool en gleed daarna met zijn tong naar de buitenkant langs de puntige hak. Hij zuchtte, dit was hemels!

Een harde klop op de deur bracht hem meedogenloos weer terug in de werkelijkheid. Het was zijn baas. “Het kinderfeestje op baan 3 vraagt of de patat al klaar is!”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s