EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 3

Op zaterdag 19 maart 2016 kregen de deelnemers die door waren naar de derde ronde van de Schrijfmarathon 2016, de volgende opdracht toegezonden:

In de vorige ronde hebben jullie masturbatiescènes geschreven. Jouw personage werd onbewust gadegeslagen door een ander. Beschrijf in maximaal 150 woorden hoe de voyeur het heeft ervaren. Jij mag niet jouw eigen masturbatiescène gebruiken en er mag geen dialoog voorkomen in jouw verhaal.

Ik vond dit een hele leuke opdracht en ik vond het nog leuker om te lezen dat zoveel deelnemers mijn inzending voor de vorige opdracht als uitgangspunt hebben genomen! Mijn inzending is gebaseerd op het verhaal “Wraak” van Gerard:

Wraak

Het had hem veel geld gekost om een Real Doll te laten maken die op zijn ex-vrouw leek. Hij keek omlaag waar het hoofd tussen zijn dijen op een neer ging. Zijn handen strak om het hoofd en zijn vingers verstrengeld in de haren. Hij bewoog haar snel heen en weer. “Nu kan ik eindelijk met je doen, wat ik altijd al wilde” gromt hij naar het gezicht van zijn ex. Die gedachte was te veel en hij voelde zijn zaad omhoog komen en haar mondje volspuiten. Hij bleef spuiten tot het over haar pruillippen naar buiten droop.

Dubbel

Door een kier in het gordijn kijk ik vanaf buiten toe hoe hij de Real Doll te grazen neemt. Mijn buik trekt verlangend samen en ik voel dat ik nat word. Was hij tijdens ons huwelijk maar zo doortastend geweest! Hij forceert zijn erectie diep in de keel van de pop, die precies op mij lijkt. Ik slik.
Woedend was ik toen ik de levenloze kopie van mijzelf voor het eerst zag. Gelukkig heb ik de huissleutel nog en is het huis overdag verlaten. De buren zullen wel vreemd hebben opgekeken toen ik vanochtend met dat “lijk” naar buiten kwam, maar het boobytrap-pakket kan alleen in het atelier geïnstalleerd worden.
Hij blijft maar klaarkomen, het sperma druipt over haar lippen op de grond. Er loopt een straaltje speeksel langs mijn eigen mondhoek. Zijn de drie minuten al om? Dan doen de weerhaken in alle lichaamsopeningen van de pop hun werk.

***

Alle overige inzendingen kun je hier lezen. Helaas werd ik slechts dertiende met deze inzending, wat een klein beetje teleurstellend was. Maar dat viel in het niet bij het feit dat er in deze ronde maar liefst 6 afvallers waren. Ik ben dus heel blij dat ik daar niet bij zat en nog een ronde mee mag doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s