De U is van (even) Uitgekakt

Writers-Block-Leren-ComponerenNee beste lezer, ik ga het vandaag niet, zoals de titel misschien doet vermoeden, hebben over het verloop van mijn stoelgang. Het is niet mijn darmflora die mij uit mijn slaap houdt en mij bijkans tot wanhoop drijft. Het is mijn complete gebrek aan inspiratie bij de letter “U”. Starend naar de 1112 woorden beginnend met “u” (volgens http://www.woorden.org) wacht ik tot zich een idee aandient, borrelend en gistend vanuit mijn onderbewuste. Maar het blijft angstvallig leeg. Hoe harder ik probeer, hoe leger het wordt. Lichtelijk in paniek vraag ik mij af: waarom nu? Ik bedoel, ik had wel verwacht dat dit moment zich een keer aan zou dienen, want 26 dagen achter elkaar elke dag een blogje produceren volgens de letters van het alfabet is geen kattenpis, maar nadat ik de Q zonder moeite had getackeld, dacht ik dat de rest ook wel van een leien dakje zou gaan. Maar goed, hier heb ik dus een writersblockje te pakken. Op zich niets ernstigs, dat overkomt de besten. Ik loop al wel over van inspiratie voor de V, dus ik zal jullie niet verder ophouden met een bloemlezing over de inspiratieloze U en ga alvast beginnen met mijn blogje van morgen. I’ll be back! 🙂

2016AZChallenge1

Advertenties

2 gedachtes over “De U is van (even) Uitgekakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s