De P is van Parenclub

mejores clubs sw del mundoHet is al heel wat jaartjes geleden dat echtgenoot en ik besloten voor het eerst naar een parenclub te gaan. Het kwam ter sprake op vakantie, onder de sterrenhemel in Frankrijk (natuurlijk). Alleen al om het er over te hebben was super spannend en opwindend. Wat wil je juist wel of niet in zo’n parenclub? Je leert elkaar op hele andere manier kennen! Terug van vakantie deden we samen veel vooronderzoek: naar welke club gaan we, wat moeten aan, wat zijn ervaringen van anderen, dat soort dingen. Het werd uiteindelijk de Fun4two in Moordrecht. We hadden een hotelletje in de buurt genomen en bestelden een taxi om naar het “plaats delict” te gaan. Van te voren hadden we het erover hoe gênant het zou zijn om aan de taxichauffeur te vertellen waar we naartoe gingen. Maar op de parkeerplaats van het hotel hoorden we verschillende taxibusjes naar Moordrecht gestuurd worden. Er zat blijkbaar een heel “nest” van Fun4two bezoekers in het hotel, grinnik!
Daar aangekomen, kregen we als nieuwkomers eerst een uitgebreide rondleiding langs de speelruimtes (allemaal met een eigen thema), het bubbelbad en de tantra-ruimte. We hadden het gevoel dat we in de Efteling waren, maar dan de ondeugende versie voor volwassenen! Aan de bar raakten we al snel in gesprek met een stelletje (hij piloot en zij purser bij de KLM) dat ons onder hun liefdevolle vleugels nam. Het was in alle opzichten een avond die onze stoutste dromen te boven ging. Zo heb ik toen, tot mijn eigen verrassing, mijn eerste tongzoen met een vrouw uitgewisseld. En ik vond het nog heel lekker ook ;-)!

Na deze succeservaring gaan we regelmatig naar clubs. Het is met naar een parenclub gaan echter net zoals bij seks: je moet wel geil zijn, anders is er niks aan. Ik ben ook wel eens in een club geweest terwijl ik zelf niet lekker in mijn vel zat. Toen vond ik het verschrikkelijk aftands en helemaal niet opwindend. Daar heb ik van geleerd, in zo’n geval ga ik niet. Ik zou dus nooit mensen zonder meer aanraden om naar de parenclub te gaan, maar als je samen in een avontuurlijke en geile bui bent en het van te voren goed hebt doorgesproken, dan kun je er een hele leuke avond hebben. In alle parenclubs geldt: niets moet alles mag. En dat is ook echt zo.

2016AZChallenge1

Advertenties

7 gedachtes over “De P is van Parenclub

  1. EWA Nederland

    Het was altijd al een fantasie van me om toch een keer naar een parenclub te gaan. We hebben het al vaker erover gehad, mijn man en ik, maar het is er nog nooit van gekomen. Wie weet, ooit…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s