De O is van Ochtendbeurt

nrm_1419448553-1-spankingSluimerend ontwaak ik. Geen ruimte nog voor gedachten, alleen gevoel, verlangen, hunkering. Mijn hand tast naar jouw warme lichaam en volgt zachtjes het onderhuidse spierenspel. Ik glimlach, één lichaamsdeel is al klaarwakker. Dan komt er in de rest ook beweging. Je gromt en rolt op je zij naar me toe. Je ogen zijn nog gesloten, net als de mijne. Zonder aarzeling verdwijnt je hand in mijn broekje, twee vingers glijden naar binnen, als een peilstok in de olie. Geen plichtplegingen, alleen actie, ter verlichting van de hoge nood. In één vloeiende beweging stroop ik het slipje van mijn benen en open ze, wijd. Mijn gezwollen clitoris staat al bijna op springen onder jouw bedreven vingers.
“Op je buik,” brom je, terwijl je overeind komt en ook je slip uit trekt. Zo snel mogelijk rol ik op mijn buik. Met je knieën duw je mijn benen verder uit elkaar. De greep van jouw hand in mijn nek claimt mijn lichaam als het jouwe. En je neemt wat jou toekomt. Mijn natte vagina sluit zich als een fluwelen handschoen om jouw erectie terwijl je je ingraaft in mijn lichaam. Eerst een paar keer langzaam, dan steeds sneller, harder. We weten allebei waar we naar toe willen en wat de snelste weg ernaar toe is. Geen finesse, maar doelgerichtheid. Ik vinger mezelf onbeschaamd steeds dichter naar een orgasme. Ik wacht, hou me in tot ik voel dat jij ook gaat komen. Met een luide kreun spuit je al jouw warme zaad in mijn kut die heftig samentrekt door mijn orgasme. Hijgend liggen we op elkaar bij te komen. Dan gaat de wekker. Terwijl jij je uit mij terugtrekt, voel ik het sperma uit me lopen. Speels geef je een tikje op mijn billen.
“Koffie?”

Advertenties

6 gedachtes over “De O is van Ochtendbeurt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s