Stemronde 3 EWA_NL Schrijfmarathon 2016 is geopend!

Op zaterdag 19 maart 2016 kregen de deelnemers die door waren naar de derde ronde van de Schrijfmarathon 2016, de volgende opdracht toegezonden:

In de vorige ronde hebben jullie masturbatiescènes geschreven. Jouw personage werd onbewust gadegeslagen door een ander. Beschrijf in maximaal 150 woorden hoe de voyeur het heeft ervaren. Jij mag niet jouw eigen masturbatiescène gebruiken en er mag geen dialoog voorkomen in jouw verhaal.

Het is nu aan jullie, de lezers, om te bepalen wie van de deelnemers het best geslaagd is in deze opdracht. Wil je de tijd en moeite nemen om de verhalen te lezen en te stemmen op de 3 verhalen die jij het lekkerst/leukst/opwindendst vindt? Dat zouden wij, de schrijvers, heel erg waarderen! Als je ook nog feedback wilt geven op (een aantal van) de verhalen dan zou dat helemaal mooi zijn. De feedback wordt pas zichtbaar nadat de stemronde is gesloten (vrijdagavond) om het stemmen niet te beïnvloeden.

Alvast bedankt! En ik hoop natuurlijk dat jullie allemaal mijn verhaal het mooist vinden :-).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s