De E is van Elektrocuteren

Een dergelijk onaangenaam onderwerp is wellicht niet gebruikelijk van mijn hand, maar ik wil jullie dit waargebeurde verhaal niet onthouden.

twinturbo-dolphin-vibr-blueBlij als een kind nam ik mijn keurig discreet verpakte nieuwe seksspeeltje dat ik had besteld, in ontvangst van de postbode. Snel rukte ik de verpakking open en hield de glanzende fallus bewonderend in mijn handen. Het was het nieuwste model: traploos verstelbaar, lekker ruim afgemeten, met ronddraaiende parels en een vibrerend dolfijntje. Opgewonden rende ik de trap op, die moest ik natuurlijk meteen uitproberen! Terwijl ik in no-time met mijn onderbroek op mijn enkels op bed lig, druk ik vol verwachting op de aan-schakelaar … Niks. Verbaasd hou ik het ding voor mijn gezicht en schud er een keertje mee. Nog steeds niks. Dan schiet me te binnen dat er natuurlijk nog batterijen in moeten! Met een zucht van frustratie hijs ik mijn onderbroek weer op en stommel de trap af, op zoek naar batterijen. Wat voor batterijen moeten er eigenlijk in? Ik kijk, penlites. Ik doorzoek elk mandje, laatje en kastje in huis. Geen penlites. Shit! Wat nu? Ik heb helemaal geen zin om naar de winkel te fietsen op dit moment. Dan krijg ik een briljante ingeving. De afstandsbediening van de tv! Triomfantelijk pruts ik de twee penlites uit de afstandsbediening en frummel ze in mijn nieuwe genotsknots. De afsluitende draaidop gaat er niet heel soepel op, maar uiteindelijk is het ding toch klaar voor gebruik. OK, poging twee. Ik lig weer op bed met mijn onderbroek op mijn enkels. Even kijken, waar zit het aan-knopje ook alweer? Dan een grote steekvlam. Ik gil. Dodelijk geschrokken laat ik de vibrator uit mijn handen vallen. De slaapkamer is gevuld met rook en de doordringende stank van verbrand rubber. Dit was wel een heel heet seksspeeltje!

Uit onderzoek naderhand bleek dat ik de batterijen verkeerd om erin had gestopt. Tja, vrouwen en techniek hè … Het was in elk geval nog een geluk bij een ongeluk dat ik de vibrator nog niet had ingebracht voordat ik hem aanzette! Ik heb wel keurig een nieuw exemplaar gekregen van de webwinkel waar ik hem had gekocht, ondanks dat het mijn eigen schuld was :-).

2016AZChallenge1

Advertenties

4 gedachtes over “De E is van Elektrocuteren

  1. Ik snap de medewerking van de leverancier wel. Batterijen die ergens verkeerd om in een apparaat worden gestopt mogen niet tot zo’n gevaar leiden. Slecht beveiligd dus, wat met twee onderdeeltjes van een paar dubbeltjes op te lossen/te voorkomen is.
    Ben blij voor je dat je het er zelf zonder kleerscheuren vanaf hebt gebracht.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s