De B is van Billen

Ik heb lang getwijfeld of ik deze letter zou gebruiken voor “borsten” of voor “billen”, maar uiteindelijk ben ik toch meer een billenmeisje dan een borstenmeisje, denk ik. Niets benadrukt de vrouwelijke én manlijke anatomie zo nadrukkelijk als een fraai gevormde bilpartij.

bottoms

De billen worden gevormd door de musculus glutaeus maximus (of grote bilspier), de musculus glutaeus medius, de musculus glutaeus minumus en vetweefsel. Elk individu heeft er twee, in spiegelbeeld lang weerszijden van de anus (volgens Wikipedia). Ik vermoed dat het vetpercentage in mijn eigen billen enigszins, of eigenlijk behoorlijk, hoger is dan wat als ideaal wordt bestempeld. 513Gelukkig is door wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat mannen over het algemeen wat vollere, rondere billen aantrekkelijk vinden en dat vrouwen meer gaan voor een “knackarsch” bij mannen. Vraag me niet hoe ik aan dat woord kom, want dat is een heel verhaal, maar ik vind het briljant! Hiernaast een voorbeeldje van wat ermee bedoeld wordt ;-).

threesome

Wat ik tevens heel aantrekkelijk vind aan billen is de mogelijkheid tot het geven of ontvangen van “billenkoek”. Billenkoek is de ietwat schertsende benaming voor een lijfstraf die bestaat uit het met de open hand of met een voorwerp slaan op de (blote) billen. Niet als opvoedkundig correctiemiddel bij kinderen natuurlijk. Maar als smaakmakertje voor of tijdens de seks kan ik een goede, billen-verwarmende spanking (het liefst met de blote hand) erg waarderen. Daar heb ik wel iets stouts voor over! 😉

2016AZChallenge1

 

Advertenties

3 gedachtes over “De B is van Billen

  1. mmmm billen! Now you’re talking!

    Zoals je weet, heb ik zelf ook meer dan een normaal percentage vet op mijn achterwerk, maar ach, daar maak ik me al lang niet meer druk om. Vooral niet omdat ik toch wel heel veel plezier kan beleven aan die ronde billen van mij… billenkoek. Yes please!

    Antoinette

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s