EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 2

Op zaterdag 20 februari kregen de 36 deelnemers die door waren naar de tweede ronde van de Schrijfmarathon 2016, de volgende opdracht toegezonden:

Schrijf een korte masturbatiescène van maximaal 100 woorden, waarbij een seksspeeltje gebruikt wordt om klaar te komen.

Ik heb best even geworsteld om met een originele insteek te komen voor deze opdracht. Door mijn briefwisseling met Naughty, waar op een gegeven moment ook tentakelporno voorbij kwam, kreeg ik het idee voor een seksspeeltje van de toekomst, een organisch octopus speeltje.
Met onderstaande inzending behaalde ik de vierde plek en mag ik nog een rondje verder in de marathon. De overige inzendingen vind je hier.

2025

Terwijl ik nog hijgend lig na te schokken, voel ik hoe de Organic Orgasm Octo van Biomechanical Tentacle Toys, die vandaag per drone bij me is bezorgd, zich tussen mijn benen alweer opmaakt voor een volgende ronde. Een straal warm glijmiddel wordt gevolgd door de pulserende zuignap die zich stevig om mijn clitoris sluit. Ik kan niet meer, maar mijn lichaam opent zich hongerig voor de ritmische penetratie van de gezwollen tentakels in mijn vagina en kontgaatje. Kreunend geef ik me opnieuw over aan een denderend orgasme. Dit nieuwe model is echt geweldig, maar waar zit in vredesnaam de uit-knop?!

Advertenties

Een gedachte over “EWA_NL Schrijfmarathon 2016 Opdracht 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s