Sanne heeft zin (Twewa #7: Werelden)

Langzaam opende Sanne haar ogen en liet de buitenwereld tot haar bewustzijn doordringen. Ze moest even in slaap gevallen zijn. Boven haar werd de nachtelijke sterrenhemel verdrongen door het diepe rood van het ochtendgloren. De geluiden van een langzaam ontwakende wereld gingen gepaard met een gevoel van serene rust dat over haar neerdaalde. Ze was volledig ontspannen, van haar kruintje tot haar tenen. Sanne sloot haar ogen weer om te genieten van dit moment en dit gevoel. Met een voldane glimlach op haar lippen rekte ze zich uit als een lenige kat. Als ze had gekund, was ze nu gaan spinnen.
SteegHet harde asfalt waarop ze lag begon nu wel oncomfortabel te worden. De ochtendnevel had haar naakte huid koud en klam gemaakt, maar van binnen gloeide ze. Ze ging rechtop zitten en keek om zich heen. Een paar uur geleden had ze geen oog gehad voor haar omgeving. Ze bevond zich in een steeg in de binnenstad. Her en der stonden vuilcontainers van de aangrenzende horecagelegenheden en ook op de grond lag allerlei viezigheid. Om Sanne heen lag de grond bezaaid met tientallen gebruikte condooms. In een hoekje op een stapel plastic vaten lagen haar kleren, keurig opgevouwen op een stapeltje, met daarnaast haar handtas. Ze krabbelde overeind, vies en plakkerig. Haar lijf voelde beurs. Het was een zoete beursheid. Rustig deed Sanne haar jurkje aan en kamde met haar vingers door haar haren in een poging deze enigszins te fatsoeneren. Haar pumps stopte ze in haar tas. Op blote voeten liep ze naar de taxiplaats een eindje verderop.
TaxiCab_Night_Fotolia_1020-620x350“Waar naar toe?” vroeg een niet overdreven vriendelijke taxichauffeur die als antwoord op haar vragende blik zijn het raampje liet zakken. Toen Sanne haar adres noemde, nam hij haar ongelovig op.
“Je ziet er niet uit als iemand die er een luxe appartement op na houdt.” zei hij bot. Sanne glimlachte.
“Je bedoelt dat ik eruit zie als de eerste de beste stoephoer?” vroeg ze fijntjes. Ze opende het portier en nam plaats op de achterbank. Toen legde ze een briefje van twintig euro op de middenconsole van de auto. Met opgetrokken wenkbrauwen keek de taxichauffeur haar aan. Toen kwam er langzaam een grijns op zijn gezicht.
“Zoals de dame wil!” zei hij met een knipoog en begon te rijden. Terwijl de taxi een weg zocht door de straten van de stad, keek Sanne op haar telefoon. Ze had 35 nieuwe Whatsapp berichten. Snel scrolde ze door de berichten om ze te scannen. De taxichauffeur wierp haar in de achteruitkijkspiegel een nieuwsgierige blik toe.
“Zware avond gehad?” vroeg hij belangstellend. Sanne drukte haar telefoonschermpje uit en leunde met een zucht achterover.
“Zwaar, ja, en uitputtend … maar ook intens bevredigend en verslavend.” Sanne voelde haar hartslag versnellen en ze kreeg het warm. Zelfs de kleinste herinnering aan de afgelopen uren liet haar verlangen in alle hevigheid oplaaien.
“Je maakt me wel nieuwsgierig hoor.” zei de taxichauffeur, terwijl hij gebiologeerd de opgewonden vrouw op zijn achterbank gade sloeg. Hij moest zichzelf dwingen om ook af en toe op de weg te kijken. Via de spiegel keek ze hem aan, onrustig heen en weer schuivend.
“Mag ik je wat vragen?” vroeg ze schor. Hij knikte kort.
“Vind je het goed als ik mezelf even aanraak? Ik ben zo geil.” zei ze fluisterend. Even dacht ze dat hij haar niet had gehoord. Hij reed onverstoorbaar door en hield zijn ogen strak op de weg. Tot hij met een paar snelle bewegingen de parkeerplaats bij een supermarkt opdraaide. De parkeerplaats was nog verlaten op dit vroege tijdstip. De taxichauffeur parkeerde de auto en zette de motor uit.
“Zo, ik zet de auto even aan de kant, anders gebeuren er nog ongelukken.” Hij draaide zich met volle aandacht naar haar om.
“Maar ga je gang.” zei hij geamuseerd.
Sannes hand gleed tussen haar benen die ze nog wat verder spreidde door één voet tegen de rugleuning van de passagiersstoel te zetten. Voorzichtig verkenden haar vingers de gezwollen plooien. Het voelde rauw en beurs, maar ook kletsnat en glibberig. Door de pijn heen klopte haar overgevoelige clitje van heet verlangen. Toen ze het centrum van haar genot aanraakte, slaakte ze een kreetje.
“Voor iemand die beweert geen stoephoer te zijn, gedraag je je toch verdacht veel als eentje,” klonk het droge commentaar van de taxichauffeur.
“Hoewel, een hoer laat zich nog betalen voor haar diensten.”
Sanne werd rood en keek hem kwaad aan, maar onderbrak haar handelingen niet. Haar vingers masseerden dat heerlijke plekje en het voelde lekker, zo lekker! De verwachtingsvolle gloed in haar onderlichaam werd steeds heftiger. Haar geilheid nam bezit van haar en het kon haar niks meer schelen.
“Heb je een stijve?” hijgde ze. De taxichauffeur grijnsde.
“Wat denk je zelf, dame?”
“Laat hem aan me zien,” beval Sanne, “ik wil je stijve paal zien.”
De taxichauffeur knoopte zijn broek los en haalde zijn harde, glanzende erectie tevoorschijn.
“Dat is prachtig.” Sannes blik gleed hongerig over zijn trotse geslachtsdeel, terwijl ze zichzelf koortsachtig vingerde. Ze kreunde luid toen ze de samentrekkingen in haar buik voelde die haar hoogtepunt aankondigden.
“Ik ga klaarkomen.” zei Sanne.
“Ik zie het.” antwoordde de taxichauffeur.
Sanne begon onbeheerst te schokken en haar gezicht vertrok in pure verrukking toen het orgasme door haar lichaam raasde. Daarna viel ze slap neer op de achterbank. De taxichauffeur knoopte zijn broek weer dicht en ging recht zitten. Nadat hij de gordel om had gedaan, startte hij de auto en begon te rijden.
“Je hebt wel de achterbank helemaal vies gemaakt,” zei hij na een paar doodstille minuten. Sanne was meteen weer bij haar positieven en ging rechtop zitten. Ze zag dat er inderdaad een grote natte plek in de bekleding zat.
494685330_d1“Sorry, ik … eh … sorry!” stamelde ze. Gegeneerd omdat ze zich zo had laten gaan, wist ze niet wat ze moest zeggen. Om zichzelf een houding te geven, pakte ze haar telefoon uit haar tas. Toen kreeg ze een idee.
“Hoe heet je eigenlijk?” vroeg ze. Terwijl ze sprak leunde ze iets naar voren zodat haar lippen vlakbij zijn oor waren.
“Gijs.”
“OK Gijs, ik ben Sanne. Ik zal het goed met je maken. Wat is je telefoonnummer, privé?” Gijs gaf zijn nummer en Sanne sloeg deze op in haar telefoon. Ze reden inmiddels de straat in waar Sanne woonde. De taxi stopte voor het appartementencomplex en ze stapte snel uit.
“Hou het wisselgeld maar!” riep ze achterom, terwijl ze naar de ingang snelde. Toen ze naar binnen liep zag ze nog net hoe Gijs zijn telefoon uit zijn binnenzak haalde.
Nieuwsgierig keek Gijs op zijn telefoon. Hij had een uitnodiging ontvangen voor een Whatsapp-groep genaamd: “Sanne heeft zin! Kom naar de geposte locatie en breng je gereedschap mee ;-)”
Hij accepteerde de uitnodiging en meteen kwamen er allemaal nieuwe meldingen binnen:
“Damn girl, you’re hot!”
“Kom maar op met de volgende locatie  ;-)”
“Ik moest wel even in de rij staan …”
“Jezus, wat was dat geil hoe jij je uit elkaar liet trekken!”
Verbaasd staarde Gijs naar de binnengekomen berichten en vervolgens naar de deur waardoor Sanne net verdwenen was. Toen lachte hij, schudde zijn hoofd en stopte zijn telefoon weer terug in zijn binnenzak.

Voorzichtig opende Sanne de voordeur van het riante 5-kamer appartement. Het werd buiten al licht, dus ze hoefde de lampen niet aan te doen. Automatisch raapte ze wat speelgoed van de vloer toen ze de kamer in liep en gooide dit in de mand die tegen de muur stond. Ze voelde haar spieren protesteren tegen de bewegingen en besloot een heerlijke hete douche te nemen. Eenmaal onder de verzachtende waterstraal zag ze al het vuil van haar lichaam door het afvoerputje wegstromen. Daarna wikkelde ze zich in een dikke, zachte badjas en liep naar de keuken om een kop koffie te zetten. Onderweg wierp ze een blik op de klok. Over een uurtje zouden Victor en de kinderen opstaan. Ze kon nog wel even een wasje wegwerken.

Thewa

Advertenties

10 gedachtes over “Sanne heeft zin (Twewa #7: Werelden)

 1. Nou heb ik toe-val-lig een buurvrouw die Sanne heet…. maar helaas, ik woon niet in een appartementencomplex. 😉
  Vind het een heerlijk erotisch verhaal wat prima aan het thewa voldoet. Moest wel even lachen om de zin: “Door haar bewegingen werd ze zich bewust van het harde asfalt waarop ze lag.”
  Ik ben geen ervaringsdeskundige, maar volgens mij voel je dat al ruiuiuiuim voordat je aandacht hebt voor het ochtendgloren en de andere dingen om je heen. Maar goed, dat doet verder niets aan de rest van het verhaal af.

  Groeten,
  Lex.

  Liked by 1 persoon

 2. luckymanbooks

  Het verhaal is erg leuk en de titel is geweldig. Het klinkt bijna als een waarschuwing! Sanne heeft zin! Krijg dat zinnetje niet uit mijn hoofd 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s