Persbericht: EroScripta, de top 10 erotische verhalen

Onlangs deed ik mee aan de schrijfwedstrijd van EroScripta. Met mijn verhaal: Kasteelromance, kwam ik in de finaleronde met de 10 door een jury gekozen beste inzendingen. Ik behaalde de zevende plaats in deze wedstrijd. Alle 10 finaleverhalen zijn nu uitgebracht in een prachtige erotische verhalenbundel. Leuk om jezelf mee te verwennen in deze decembermaand of aan iemand cadeau te doen! Alle informatie vind je in onderstaande persbericht.

PERSBERICHT

Vrijdag 27 november 2015 verschijnt een bijzonder boek op de markt:

EroScripta, de top 10 erotische verhalen

eroscriptaboek

In april 2015 schreef EroScripta, het platform voor schrijvers, dichters en bloggers van erotica, een schrijfwedstrijd uit. Maar liefst 71 inzendingen zijn er ontvangen. Een vakjury, bestaande uit cineast van erotische films en zelf verdienstelijk auteur Willem van Batenburg, blogster en auteur Antoinette – eigenaar van EWA Nederland (Erotic Writers and Artists) en Perry Pierik, schrijver, dichter en uitgever van Uitgeverij Aspekt, selecteerden de beste, meest opwindende, ontroerende en prikkelende verhalen in uiteenlopende stijlen. Het resultaat van deze tien finalisten leest u in deze bijzondere en unieke uitgave.

De tien erotische verhalen zijn gepubliceerd geweest op de website van Eroscripta (www.eroscripta.nl). Het publiek heeft twee weken kunnen stemmen op hun favoriet. Tamara Haagmans, met het verhaal Loverboy, heeft hierbij de winst behaald.

‘EroScripta: de top 10 erotische verhalen’ is een uniek boek van tien bijzondere auteurs, dat als doel heeft u te laten kennismaken met de prachtige variëteit die erotica ons biedt en het fantastische schrijftalent dat zich binnen dit genre beweegt. Een genre dat nog steeds veel meer aandacht verdiend dan het vaak krijgt.

Het boek is te bestellen vanaf 27 november via:
www.eroscripta.nl/tickets-goodies
www.uitgeverijaspekt.nl
www.lizadaen.nl/bestellen.

Voor contact en informatie:  eroscripta@gmail.com of liza.daen2014@gmail.com

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s