Aufguss (Thewa #4: In de sauna)

berkentakkenHappend naar adem daal ik treetje voor treetje af in het dompelbad. Mijn huid protesteert heftig samentrekkend tegen het temperatuurverschil. Het liefst zou ik rechtsomkeert maken, maar dapper zet ik door. Ik sta al tot mijn middel in het ijskoude water en zal er nu met mijn borsten door moeten. Frank  bekijkt geamuseerd mijn zelfmarteling vanaf de kant. Dan neemt hij een aanloopje en duikt zonder pardon het water in.
“Kijk, zo doe je dat!” zegt hij grijnzend nadat hij weer boven is. Ik weet uit ervaring dat ik nu een beetje moet opschieten, omdat hij in staat is me een handje te komen helpen als het hem te lang duurt. Ik neem een grote hap lucht en laat me langzaam kopje onder zakken. Ik voel de kou prikken en doordringen in mijn oververhitte huid. Bibberend kom ik boven.
“Ik ben wel genoeg afgekoeld, ga je mee naar het zwembad?” vraag ik. Franks ogen zijn gericht op mijn door de kou strak getrokken tepels.
“Natuurlijk schatje!” zegt hij opgewekt en lachend spetter ik hem nat voordat ik het dompelbad uit snel.

Het zwembadwater is behaaglijk warm en sluit zich als een zachte deken om mijn lichaam. Ik laat me drijven op mijn rug en voel me ongelooflijk licht en ontspannen tot in mijn vingertopjes. Loom volgt mijn blik de schapenwolkjes die voortrekken door de lucht. Alle geluiden klinken gedempt en vervormd, doordat mijn oren onder water zijn. Ik zou hier uren kunnen drijven. Dit gevoel, hier en nu, daar doe ik het voor, dat dompelbadje. Dan voel ik een hand door mijn in het water rondwaaierende haar strijken, langzaam zijn greep verstevigend. Frank verschijnt in mijn gezichtsveld. Zijn mond beweegt, maar ik versta hem niet. Ik laat mijn voeten naar de bodem zakken en ga rechtop staan.
“Wat zeg je?” Vragend kijk ik hem aan. Franks hand glijdt argeloos langs mijn rug naar beneden en blijft vlak boven mijn billen rusten. Ik onderdruk de neiging om me tegen hem aan te drukken en mezelf voor verdere strelingen aan te bieden. Er hangen overal bordjes dat intieme handelingen ten strengste verboden zijn.
“Ga je mee wat drinken? Over een half uurtje is de Aufguss.” O ja, de Aufguss! Frank en ik zijn er allebei fan van.
“Ja kom, ik heb zin …” zeg ik verleidelijk. Frank kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan.
“… in zo’n heerlijke vruchtensmoothie!” lach ik. Frank glimlacht en pakt me even waarschuwend bij mijn arm. Hij kent mijn geile buien in de sauna. We zijn al eens ter nauwer nood ontsnapt aan verwijdering uit de sauna wegens ongepast gedrag. Pruilend kijk ik hem aan, maar OK, ik ben een volwassen vrouw en heus wel in staat mijn vleselijke lusten te beteugelen! We nuttigen een drankje op het terras en ik babbel honderduit over koetjes en kalfjes. Ik word maar een paar keer afgeleid door Franks te-ver-maar-net-niet-ver-genoeg openvallende badjas die slechts een schaduw onthult van de hierachter verborgen opbollende heerlijkheid. Gelukkig heeft Frank niets in de gaten.

Dan is het tijd voor de Aufguss. Het is druk in de saunacabine. Iedereen kijkt met verwachtingsvolle aandacht naar saunameester Rob, die het Aufgussritueel nog even uitlegt.
“Ik giet zo meteen water met etherische oliën over de hete stenen. Vandaag gebruik ik de heerlijke geuren: papaya en honing-citroen. Door het verdampende water daalt de temperatuur in de cabine, maar stijgt de luchtvochtigheid, waardoor de lucht veel heter aanvoelt.”
Als een volleert vaandeldrager maakt hij wapperende en cirkelende bewegingen met een doek aan een stok.
“Hiermee creëer ik luchtcirculatie, waardoor de beleving van de hitte nog intenser wordt.”
Gebiologeerd staar ik naar de stevige spieren op zijn armen en schouders die zich op het ritme van zijn bewegingen aan- en ontspannen onder zijn strakke poloshirt. Mijn mond wordt droog en ik voel een bekende kriebel in mijn buik. Frank, die naast me zit, port met zijn elleboog in mijn zij.
“Niet zo staren Mootje, je gedachten zijn van je gezicht af te lezen.” fluistert hij plagend.
Saunameester Rob is inmiddels klaar met zijn demo en staat voor ons stil. Als ik voorzichtig naar hem opkijk, zegt hij glimlachend terugkijkend: “Aan het eind van deze Auguss heb ik nog een verrassing voor de liefhebbers.” Hij gebaart naar een grote bos berkentakken die tegen de wand van de cabine staat.
“Laten we beginnen!”

Na twee opgietingen staan we puffend en dampend buiten te pauzeren en bedienen ons rijkelijk van het crushed ijs en de stukjes fruit die voor ons klaarstaan.
“Ik weet niet of ik nog wel een rondje trek,” zeg ik twijfelend tegen Frank, “het komt best heftig aan.”
“Je moet je ook meer ontspannen en niet aan allerlei andere dingen denken.” zegt Frank met een veelbetekenende blik.
Tssss, jaja, die ken ik onderhand wel, ik ben heus niet oversekst ofzo! Lichtelijk geïrriteerd schep ik nog wat ijs in mijn handen en loop met mijn neus in de lucht de sauna weer in. Zo! Gedachten op nul en gaan met die banaan.
Zodra iedereen weer op zijn plek zit begint saunameester Rob plastic knijpflessen uit te delen.
“In deze flessen zit honing, daar kun je je mee insmeren als je wilt, dat is heel goed voor je huid.” Ik voel meteen de warmte naar mijn hoofd stuwen. Twijfelend sta ik met de fles in mijn handen. Iedereen om mij heen begint zich enthousiast in te zepen met de honing. Ik knijp een klodder op mijn handen en begin schoorvoetend de warme honing in mijn huid te masseren. Mijn benen, buik, armen en borsten. Het voelt heerlijk.
“Draai je maar even om, je bent hier nog een plekje vergeten.” klinkt de stem van saunameester Rob. Voor ik het weet voel ik geruwde mannenhanden over mijn rug glijden en even, heel even, over mijn billen. Ik kijk naar Frank, maar die is druk zichzelf in te smeren. Snel ga ik weer op mijn handdoek zitten. Hoofd leeg, gedachten weg. Het zweet breekt alweer uit alle poriën in mijn huid als saunameester Rob aan het laatste deel van de opgieting  begint. Puur op karakter lukt het me te blijven zitten en niet de cabine uit te rennen alsof de duivel me op de hielen zit.
En dan is het voorbij. Er is applaus voor saunameester Rob en iedereen begeeft zich naar de uitgang van de cabine. Frank en ik sluiten de rij. Net als ik met een vriendelijke glimlach naar buiten wil lopen, houdt de gespierde arm van saunameester Rob tegen de deurstijl me tegen.
“Uhm, zoals ik al zei heb ik nog een verrassing voor de liefhebbers en ik heb van je man begrepen dat jij een liefhebster bent.” Ondertussen sluit hij de deur van de sauna weer. Geschrokken kijk ik in het grijnzende gezicht van Frank.
“Ja Mootje, dat krijg je ervan, eigen schuld, dikke … bult. Ga daar maar even staan met je gezicht naar de muur en je benen wijd.”
Verbouwereerd doe ik wat Frank zegt. Saunameester Rob is bezig de bos berkentakken in een emmer met ijswater te dopen.
“Dit is heel goed voor de bloedsomloop en een heleboel andere kwaaltjes.” zegt hij als hij achter me komt staan. Hij streelt met de takkenbos over mijn rug. Van de blaadjes stromen ijskoude druppels op mijn huid die zich vervolgens een weg naar beneden banen via mijn billen, bilspleet, schaamlippen en benen. Ik ril, niet alleen van de kou. Dan slaat saunameester Rob ineens hard met de takken op mijn kont. De spetters vliegen in het rond. Ik slaak een kreet.
“Blijven staan!” zegt Frank, terwijl de slagen doorgaan, op mijn billen en tussen mijn benen. Het doet niet echt pijn, maar ik voel het wel. En ik wordt er ongelooflijk geil van. Mijn huid en lijf beginnen te gloeien.
“Je wilt klaarkomen hè?” vraagt Frank zachtjes bij mijn oor.
“Ja.” zeg ik hijgend.
“Vinger jezelf.”
Dat hoeft hij maar één keer te zeggen. Met één hand leunend tegen de wand van de saunacabine laat ik mijn andere hand tussen mijn benen glijden. Ik voel mijn eigen verwachtingsvolle glibberigheid vermengt met honing en water. Razendsnel bewegen mijn vingers om het harde knopje dat zo graag aangeraakt wil worden en ik voel de heerlijke spanning in mijn buik opzwellen.
“Een beetje opschieten Mo, er komen zo weer mensen binnen!” zegt Frank met een duivelse grijns.
“Ik help haar wel een handje.” Saunameester Rob drijft zijn vingers van achteren in mijn vagina en onmiddellijk krijg ik een zinderend orgasme. De golven van genot spoelen over me heen en ik zak stuiptrekkend op mijn knieën op de grond. Veel tijd om op adem te komen, heb ik niet, want er wordt aan de deur van de sauna gemorreld. Snel helpt Frank me op de been en trekt een gezicht alsof er niks gebeurd is. Hij geeft saunameester Rob een hand en slaat zijn arm om me heen.
“Zo schatje, tijd voor het dompelbadje.”
Thewa

Advertenties

5 gedachtes over “Aufguss (Thewa #4: In de sauna)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s