EWA_NL Schrijfmarathon 2015 Opdracht 7

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp 11 juli 2015 ontvingen de 10 deelnemers die door zijn naar de zevende ronde van de Schrijfmarathon 2015 de volgende opdracht:

Schrijf een verhaal over een ongepaste / verboden / stiekeme kantoorromance. Maximaal aantal woorden: 700.

Een opdracht die genoeg ideeën bij me opriep. Bij opdracht 6 was ik voor mijn gevoel behoorlijk “out-of-the-box” gegaan. Afgaande op de plek in de middenmoot die ik hiermee behaalde, besloot ik voor opdracht 7 toch te gaan voor lekker leesbaar en herkenbaar. Wat resulteerde in het onderstaande verhaal dat mij de vierde plaats opleverde. Alle andere inzendingen zijn hier te lezen.

De secretaresse

Genietend keek hij haar na toen ze kaarsrecht en heupwiegend zijn kantoor uit liep. Ze was niet eens echt knap, maar had een klassieke schoonheid en natuurlijke gratie die hij niet vaak tegen kwam bij vrouwen. En hij kwam heel wat vrouwen tegen in zijn leven. Daniël de la Motte was een gevierd zakenman. Zijn vermelding in de Quote 500 en zijn status als “knikkende-knieën-knapste-man-van-Nederland” volgens een toonaangevend vrouwenblad maakte hem tot één van de meest begeerlijke vrijgezellen van het moment. Dit irriteerde hem mateloos. In de media werd hij gekscherend de Christian Grey van Nederland genoemd. Daar zat hij al helemaal niet op te wachten! Ok, hij had ook een helikopter, maar daar hield de vergelijking wel mee op. Wat een onzin.
Toen hij de vacature voor Secretaresse had geplaatst was hij onthutst geweest over de stroom wannabe Anastacia’s die aan zijn bureau waren verschenen. Hij had ze gefrustreerd allemaal na 5 minuten de deur gewezen. Tot Clarissa ten tonele was verschenen. Hij was meteen van haar onder de indruk. Ze straalde rust uit en had een afstandelijkheid over zich die hij erg aantrekkelijk vond. Hij had haar onmiddellijk aangenomen.

In de maanden die volgden had ze als zijn persoonlijke secretaresse rigoureus schoon schip gemaakt in zijn kantoor. Ze hield hem met strakke discipline aan zijn agenda en zorgde dat hij alle benodigde informatie voorhanden had voordat hij er om hoefde te vragen. Er ontstond een wisselwerking tussen hen die op een bepaalde manier intiem was. Bij haar hoefde hij zich niet groot te houden. Heel vaak leek het wel alsof zij hem stuurde in plaats van andersom. Hij vond dit wel verfrissend. Of eigenlijk vond hij dit meer dan verfrissend, hij vond het geil.
Op een dag had hij geluisterd hoe ze met haar keurige, strenge telefoonstem een volhardende “sollicitante” had afgepoeierd. Dit had hem een keiharde erectie bezorgd.
“Daniël, je moet hier iets aan doen!” zei ze not amused terwijl ze de telefoon neerlegde. Hij keek haar aan.
“Waaraan?” vroeg hij. Hij voelde zich betrapt.
“Aan die schapen die maar blijven bellen. Neem een vriendin ofzo.” Hij zag de ironische flikkering in haar ogen.
“Ja baas!” zei hij met het spottende, scheve lachje waarvan hij wist dat vrouwen het onweerstaanbaar vonden, om zijn onzekerheid te verbergen en liep weer terug naar zijn kantoor.

“Vind je dat ik je teveel commandeer, Daniël?” Even schrok hij van haar stem dicht achter hem.
Hij keek haar aan, in tweestrijd. Toen nam hij een beslissing.
“Nee Clarissa, ik vind niet dat je me teveel commandeert. En ik zal eerlijk met je zijn, ik heb erotische fantasieën over wat er gebeurt als ik één van je bevelen niet opvolg.” Er volgde een eindeloos moment van stilte.
“Je hebt nog niet gillend het pand verlaten,” zei hij gespannen. Ze glimlachte sereen en liep op hem af tot ze vlak voor hem stond. Op haar hoge hakken was ze even lang als hij. Hij voelde haar adem langs zijn gezicht strijken. Haar zachte, vochtige lippen wenkten hem.
“Dus jij wilt gestraft worden door mij, als een klein, geil jongetje?” Haar hese, opgewonden stem veroorzaakte kippenvel op zijn armen. Ze gleed met haar hand in zijn dikke, golvende haar en pakte het stevig vast. Met een schok realiseerde hij zich dat dit inderdaad precies was wat hij wilde: in haar handen zijn. Hij knikte langzaam en voelde meteen hoe haar hand in zijn nek hem dwong om te knielen.
“Clarissa, ik heb zoiets nog nooit eerder gedaan. Ik w…” Ze onderbrak hem.
“Je praat alleen als ik het zeg. Ik heb dit ook nog nooit eerder gedaan, maar je inspireert me.” Terwijl ze haar zwarte kokerrok omhoog sjorde, zag hij dat ze geen slipje droeg. Haar zilte geur werkte bedwelmend. Ze zette een been op de rand van de bank en drukte haar kruis draaiend tegen zijn gezicht, dat meteen nat werd van haar vocht. Hij opende gulzig zijn mond om haar zachte vlees te proeven, maar ze rukte zijn hoofd naar achteren.
“Niet zo ongeduldig, Daniël.” sprak ze berispend terwijl ze naar de deur liep en haar rok naar beneden trok.
“Fatsoeneer je een beetje, je afspraak van 3 uur is gearriveerd.”

Advertenties

Een gedachte over “EWA_NL Schrijfmarathon 2015 Opdracht 7

  1. Hoi meisje71,
    Zoals ik op Twitter al schreef was dit mijn tweede keus bij deze ronde. Erg leuk om te spelen met vastgeroeste denkbeelden en te wenden in het verhaal, maar het mooiste vind ik wel de overduidelijke en toch niet platte erotiek.
    Complimenten, Rolf van der Leest

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s