Nat

Ken je dat? Al vanaf de jaarwisseling leef je toe naar de zomervakantie. Tijdens lastige werkdagen in die eeuwig durende winter is de gedachte aan dat hemelse plekje op aarde waar je jezelf koestert in de zomerzon onder het genot van een heerlijk koel roseetje het enige dat je op de been houdt. Ook in de weken voor vertrek, wanneer je (uiteraard tevergeefs) probeert op je werk alles af te ronden, thuis alle was weg te werken en de complete logistiek voor de reis van te voren tot op de minuut te plannen (waarna je vervolgens toch zonder ID kaart van huis gaat), is dit beeld een soort strohalm die zorgt dat je niet kopje onder gaat in alle hectiek. En dan is het zover: op vakantie!
Ik ben een trut. We zijn nu al een week in Frankrijk en ik ben totaal niet in vakantiestemming. Frank en de kinderen zijn al helemaal in campingsfeer. Ze gaan nachtkanoën, jeu-de-boulen en lezen het ene boek na het andere. Mijn e-reader zit nog in de tas. Ik voel me ongedurig en bevreemd, alsof ik op een totaal andere plek ben dan de rest. Iedereen doet heel erg zijn best om me te betrekken en het me naar de zin te maken. Ontzettend benauwend. En het is hier zo bloody hot! Lusteloos loop ik door ons huisje en ruim her en der wat dingen op.

“Kijk eens liefje, een lekker roseetje, speciaal voor jou meegenomen van de wijnproeverij gisteren.” Frank slaat van achteren zijn arm om mijn middel en houdt me het glas voor. Ik reageer zo belachelijk afwerend, dat ik het glas bijna uit zijn handen sla. We zitten allebei onder de rosé.
“Sorry, ik wilde niet … ik bedoelde niet …” begin ik zwak. Ja, wat bedoelde ik eigenlijk niet? Dat ik zo slecht in mijn vel zat dat ik zijn aanraking niet kon verdragen? Ik zie zijn teleurgestelde blik.
“Jezus Mo, wat is er met je aan de hand? Als je iets dwars zit, zeg het dan. Ik probeer er iets van te maken, maar dat gechagrijn van jou begint me eerlijk gezegd behoorlijk de keel uit te hangen!”
Hij heeft groot gelijk. Tranen van frustratie branden achter mijn ogen. Ik herinner me de vakanties dat we niet konden wachten tot de kinderen naar het knutseluurtje van het animatieteam waren, zodat wij weer samen tussen de lakens konden verdwijnen. In de afgelopen tijd kan ik alleen de gedachte aan seks al niet opbrengen.
“Je hebt gelijk,” snuf ik, “ik weet ook niet wat er met me is. Ik moet even alleen zijn.” Ik gris mijn zonnebril van de tafel en hol de deur uit.
“Mo, waar ga je heen?”
“Wandelen”, roep ik over mijn schouder.
“In je eentje?” Franks stem klinkt bezorgd, maar ik ben al de hoek om verdwenen.

De camping is uitgestrekt en ligt in de bergen. Ik neem het geitenpaadje naar een wat meer afgelegen deel van de camping. Het pad is een stuk steiler dan ik dacht. Misschien zijn teenslippers toch niet het meest geschikte schoeisel voor een dergelijke wandeling, bedenk ik terwijl ik me een weg naar beneden baan. Straaltjes zweet lopen kriebelend via mijn nek langs mijn rug naar beneden. Maar mijn inspanning wordt beloond als ik op een soort plateau uit kom. Hier zijn een aantal verlaten kampeerplaatsen zonder stromend water en elektriciteit en een klein toiletgebouw. Het uitzicht over het lager gelegen stuwmeer dat als een turquoise parel tussen de bergen ligt, is adembenemend! Ik doe mijn zonnebril af, en laat het stille schilderij voor mij op me inwerken. Het ontroert me en ik ben blij dat ik eindelijk weer iets voel. Een grote, warme, platte steen nodigt me uit om te gaan zitten en terwijl ik plaatsneem werken mijn hersens alweer op volle toeren, in piekermodus. Werk, relatie, kinderen, alles komt voorbij, tegelijk. Ik probeer de kluwen van gedachten te ontrafelen en heb niet in de gaten dat zich boven mijn hoofd donkere wolken samenpakken.

Een plotselinge koude windvlaag doet me opkijken. Pets! Een grote druppel spat uiteen op mijn arm. Pets! Nog eentje op mijn been. Ik kijk verontrust om me heen en zie dat de lucht een grijsgroene kleur heeft gekregen. Alsof iemand een douche heeft aangezet, begint het ineens hard en gestaag te regenen. In een mum van tijd ben ik helemaal doorweekt. De venijnige koude windvlagen zorgen ervoor dat ik begin te klappertanden. Ik moet weer terug naar het huisje. Snel loop ik richting het geitenpaadje dat inmiddels in een stroompje is veranderd. Ik probeer op mijn slippers een paar stappen naar boven de klimmen, maar de ondergrond is zo glibberig dat er geen beginnen aan is. Ik glij uit en beland in de modder. Shit! Dan wordt ik verblind door een lichtflits en hoor een soort knetterend geluid boven me dat de haartjes op mijn armen recht overeind doet komen. Het geluid breidt zich uit in een diepe, bulderende, oorverdovende donderslag die de grond laat beven. Mijn hart verzakt in mijn borstkas en in blinde paniek gil ik zo hard als ik kan. Ik ben als de dood voor onweer. Het toiletgebouwtje, denk ik ineens, daar kan ik schuilen. Door het gordijn van regen probeer ik te bepalen waar ik heen moet. Een nieuwe lichtflits en donderslag sporen mij aan een sprintje in te zetten. Ik glij nog een keer uit, maar na een paar ijzingwekkende minuten bereik ik mijn schuilplaats. Haastig trek ik aan de deur van de ingang, hij is op slot. Nee! Gefrustreerd probeer ik nog een paar andere deuren van de toiletten die aan de buitenkant zitten. Ook op slot. Koud, nat en bang zak ik ineen tegen de zijkant van het gebouw onder een soort afdakje dat niet heel veel bescherming biedt tegen het natuurgeweld. Mijn hele lichaam trilt en ik begin te huilen. Eerst zachtjes en ingehouden, daarna met jankende, zuiverende uithalen. Met mijn tranen stroom ik helemaal leeg.

kissing_in_the_rain_by_kamlii-d5j03c6Dan hoor ik ineens vanuit de verte door het geruis van de neerkletterde regen heen iemand roepen.
“Mo! Mo, waar ben je?!” Het is Frank. Dwars door mijn tranen heen begin ik te lachen. De liefde stroomt door mijn aderen. Hij is me gewoon komen redden! Snel krabbel ik overeind.
“Frank, joehoe, hier bij het toiletgebouw!” gil ik, terwijl ik op en neer spring en met mijn armen zwaai. Daar zie ik zijn vertrouwde silhouet verschijnen. Ook hij is helemaal doorweekt, van zijn haar tot zijn t-shirt en korte broek. Intens opgelucht vlieg ik hem om de hals. Ondanks dat hij nat is, is hij heerlijk warm en veilig. En sexy. Met moeite maakt hij zich van me los en inspecteert me met onderzoekende blik.
“Wat een hoosbui zeg. Ben je in orde?” vraagt hij. Ik grijns overmoedig naar hem.
“Een buitje om de lucht te klaren,” zeg ik, om daarna bij een nieuwe donderslag weer ineen te krimpen. Zonder iets te zeggen, neemt hij me in zijn armen en drukt met tegen de houten wand van het toiletgebouw. De regen klettert op zijn rug en ik koester me in de beschutting van zijn omhelzing. Langzamerhand voel ik een ongelooflijke geilheid in me opborrelen. Frank voelt het ook. Hij kijkt me peilend aan. Dan lacht hij zachtjes.
“Ik zie dat de lucht inderdaad opgeklaard is.” Hij laat zijn hoofd zakken en onze lippen vinden elkaar in een zinderende kus. Zijn tong dringt op mijn uitnodiging diep door in mijn mond. Ik kreun terwijl zijn lippen afwisselend zacht en hard de mijne plagen. Zijn grote, warme handen glijden onder mijn topje en omvatten mijn koude, nog klamme borsten. Zachtjes knijpt hij in mijn tepels.
“Oh, ja!” zucht ik, alles om mij heen vergetend.
“Ja?” vraagt hij plagend. Hij knijpt nog iets harder. Ik knik heftig. Snel draait hij me om, zodat ik met mijn gezicht naar de wand sta. Zijn hand glijdt aan de voorkant in mijn korte broek en slipje. Ik voel zijn harde erectie door onze kleren heen tegen mijn billen drukken. Zachtjes glijden zijn vingers tussen mijn schaamlippen. Gretig beweeg ik mijn heupen, zodat mijn gezwollen clitje er tegenaan schuurt. Als ik wil, kan ik zo klaarkomen, maar hij trekt zijn hand terug. Ik slaak een kreetje van teleurstelling.
“Geile slet,” zegt hij hees in mijn oor, “dacht je dat ik je meteen liet klaarkomen? Doe maar even je broekje uit, want ik ga je eerst heerlijk neuken, daar ben ik zelf ook wel toe.”

Het is inmiddels gestopt met regenen en onder zijn toeziend oog ontdoe ik mij van mijn korte broek en slipje. Een koel briesje blaast tegen mijn blote billen als ik ze uitdagend naar achteren steek en een paar keer heen en weer wiebel. Met zijn voet dwingt hij me mijn voeten verder uit elkaar te zetten. Dan pakt hij stevig mijn heupen vast en trekt ze naar achteren, zodat ik voorovergebogen kom te staan.
“Je hebt alweer aardig wat praatjes Mootje,” hij drukt zijn eikel tegen de ingang van mijn vagina, “ik zal eens kijken of ik je een beetje rustig kan krijgen.” Hij glijdt heerlijk diep naar binnen en ik gooi van genot mijn hoofd naar achteren. Het is zalig. Zijn handen helpen me om het goede ritme te vinden waarmee ik mijn kont naar achteren beweeg om zijn stoten op te vangen. Zo vinden we samen een opzwepende cadans. Een waterig zonnetje komt achter de wolken vandaan en verwarmt onze lichamen. Terwijl hij van achteren mijn haar grijpt, kreunt Frank: “Vinger jezelf.” Dat hoeft hij niet twee keer te zeggen. Mijn hand verdwijnt tussen mijn benen en begint in een razend tempo mijn clitje te masseren. Aan het oplopende tempo van zijn stoten, merk ik dat Frank ook bijna zijn hoogtepunt nadert. Een heerlijke spanning bouwt zich op in mijn buik.
“Ik kom bijna,” hijg ik.
“Ja liefje, toe maar, ik ook.”
Mijn orgasme raast schokkend door mijn lichaam en mijn vagina trekt zich heftig samen om Franks erectie. Kreunend spuit hij me helemaal vol met zijn zaad.

Even blijven we zo staan, terwijl hij mij van achteren in zijn armen houdt. Dan trekt hij zijn half stijve lul uit me. Er lopen klodders sperma langs mijn benen. Ik voel me intens bevredigd en ontspannen. Eindelijk in vakantiestemming! Ik glimlach naar Frank en probeer zo goed en zo kwaad als het gaat mijn kleren weer aan te trekken. Hij lacht loom terug.

“Roseetje schat?”

nbrplaza

Advertenties

4 gedachtes over “Nat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s