EWA_NL Schrijfmarathon 2015 Opdracht 5

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp 16 mei 2015 ontvingen de overgebleven 15 deelnemers van de Schrijfmarathon 2015 de volgende opdracht:

Schrijf een korte scène vanuit het oogpunt van een vibrator.
Maximaal aantal woorden: 400

OK, dit was best een lastige. In de vorige ronde had ik de feedback gekregen dat ik misschien teveel gericht was op de humor in het verhaal en minder op de erotiek. Ik vond dit wel terecht en daarom had ik me voorgenomen dat het verhaal voor deze ronde meer erotische lading mee moest krijgen. Maar op welke manier? Een rechttoe rechtaan vibratorscène met veel “landschapsbeschrijvingen” van het vrouwelijk geslacht is natuurlijk te voor de hand liggend. Daarom besloot ik te schrijven over waar ik op dat moment zin in had: een vluggertje zonder plichtplegingen 🙂 en bedacht een manier om de vibrator hierin een rol te geven.
Toen mijn man het verhaal voor het eerst las, moest hij erg lachen en zei dat hij het knap vond hoe ik een vibrator een cuckold fantasie kon laten beleven. Zo had ik er nog niet naar gekeken, maar inderdaad, je zou dit erin kunnen lezen :-).
Hier zijn de inzendingen van alle deelnemers te lezen.

Uit de kast

Ik hoor gemorrel aan het slot van de voordeur, zoals wel vaker ’s nachts in het weekend, als ze thuiskomt van een avondje stappen en ik in de slaapkamer op haar lig te wachten. Toch is het ditmaal anders, gehaaster. Plots hoor ik gemompel van een zware stem, daarna haar gegiechel. Ze is niet alleen! Gealarmeerd spits ik mijn oren. Ze zijn inmiddels binnen en komen met veel gestommel de trap op. Ik ben blij dat ik verstopt ben ik de kast. Door een kier heb ik zicht op de slaapkamer. De deur zwaait open en half struikelend vallen ze naar binnen, koortsachtig bezig elkaar van diverse kledingstukken te ontdoen. Vol afgrijzen zie ik het tafereel dat zich voor mij afspeelt. Ze hijgen, hij grommend, zij zuchtend. De tere stof van haar jurkje scheurt onder zijn ongeduldige handen. Ik ben verbijsterd. Ze vallen samen op bed, naakt. Zijn stevige lijf drukt haar neer op het matras. Het maanlicht speelt over de spieren van zijn rug. Met zijn knieën opent hij haar dijen en zij laat het toe, gewillig kreunend. Wat gebeurd hier? Wanhopig probeer ik niet te kijken hoe hij zijn harde erectie zonder enige moeite in haar boort, maar ik kan niet anders dan gebiologeerd toezien. Dit klopt niet, ik ben degene die haar genot geeft! Toch is het op een vreemde manier ook opwindend haar zo grondig genomen te zien worden door deze vreemde man. Zijn lange ritmische bewegingen doen haar machteloos naar adem happen. De spanning op zijn gezicht neemt toe en met een paar laatste stoten komt hij diep in haar klaar.

Na haar even te hebben geknuffeld, staat hij op van het bed met de mededeling dat hij gaat douchen. Ze gebaart in de richting van de overloop en even later hoor ik het water in de douche stromen. Ze ligt uitgeteld op het bed, maar ik bespeur ook een onrust bij haar die ik zo goed ken. Langzaam richt ze haar blik op de kast. De kast waar ik mij schuil houd. Wacht eens even… Snel speel ik de recente gebeurtenissen opnieuw af in mijn hoofd. Natuurlijk! Een triomfantelijke opwinding maakt zich van mij meester. Haar hand opent de kastdeur en voelt zoekend rond. Ik voel haar warme vingers om mijn gladde body glijden. Ze is niet klaargekomen! Nu is het mijn beurt. Gelukzalig duik ik tussen haar zachte, vochtige plooien.

 

Advertenties

3 gedachtes over “EWA_NL Schrijfmarathon 2015 Opdracht 5

 1. Hoi en proficiat,

  Een 4e plek is echt top. Ik moet zeggen dat je de feedback ontzettend goed hebt toegepast. Het is niet plat, uitdagend en je hebt een bijna realistische scene weten te creëren. We weten dat het niet kan maar als lezer ‘ben’ ik 400 woorden lang de hoofdpersoon. De vibrator!

  En schrijven over wat je bezig houdt werkt altijd!! Maar meer daarover op 29 juni op “Het Podium”.

  Groet, Rolf van der Leest

  Liked by 1 persoon

 2. Haha, jij begint het spelletje al te snappen. “ik zit in de zaal’ is ook alweer zo’n vorm van een levensechte sfeer creëren! Nu kijk ik nog meer uit naar het digitale podium. Met een zaal vol publiek… 🙂
  Groetjes, Rolf van der Leest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s