Sex with no-body

Letters to NaughtyLieve Naughty,

Tjonge, even een brief posten is tegenwoordig niet meer zo makkelijk als vroegah! Alle postzegels in huis blijken uit het jaar nul te zijn, want ik kwam erachter dat de PTT (of PostNL) vandaag de dag werkt met een puntensysteem in plaats van een bedrag voor de portokosten. Daar heeft iemand achter een bureau vast heel lang over zitten nadenken! Anyway, het is gelukt 🙂

Deze week zag ik de film “Her“, een niet heel erg opzienbarende film met Joaquin Phoenix (die ik overigen een geweldige acteur vind, bijvoorbeeld in de film “Walk the line” over het leven van Johnny Cash). Maar het onderwerp van de film bleef wel in mijn hoofd hangen. Het ging namelijk over een man die verliefd wordt op en zelfs een relatie krijgt met het operating system van zijn computer. Dit klinkt misschien een beetje cheesy, maar in de film werd dit best geloofwaardig in beeld gebracht, onder andere door de goed geacteerde dialogen met de stem van het OS (Scarlett Johanssen). Dit zette mij aan het denken: hoe zou het zijn, zou het überhaupt mogelijk zijn, om seks of zelfs een relatie te hebben met een niet fysieke aanwezigheid? Sex with no-body. Ik zeg zelf altijd dat seks voor een groot deel tussen de oren zit, maar wat als het zich geheel tussen de oren af zou moeten spelen?

In eerste instantie was ik erg enthousiast over dit idee. Uiterlijke verschijning, tekortkomingen en onzekerheden hierover (je weet wel dat awkward moment dat voor het eerst de kleren uit moeten) spelen geen enkele rol meer en leiden hierdoor ook niet af. De focus is geheel op de inhoud, alleen een stem kan een geweldige intimiteit en erotische spanning oproepen. Mijn ervaring is dat dingen die je zelf kunt fantaseren en die niet te expliciet worden gemaakt vaak opwindender zijn.
Maar dat gaat allemaal over het opgewonden raken. Als ik denk aan de werkelijke liefdesdaad, dan krijg ik toch wat problemen met het idee. In de film zit een schitterend voorbeeld van cyberseks hoe het niet moet, waarbij de (onbekende) cybersekspartner van Joaquin op het moment suprême ineens roept: “strangle me with the dead cat!” die werkelijk het plaatsvervangende schaamrood op mijn kaken joeg :-). Maar ook de cyberseks-scene die bedoeld was om in beeld te brengen hoe het wel moet, bracht mij in verwarring. Dat lijkt me dus helemaal niks! Ook in de film ontstaat op een gegeven moment het gemis aan echt lichamelijk contact. Ze proberen dit op te lossen door een vrouw in te huren die haar lichaam ter beschikking stelt terwijl zij met z’n tweeën cyberseks hebben. Dit loopt dramatisch af, omdat het voor hem toch voelt als seks met een vreemde, terwijl hij haar stem in zijn oor hoort.

Nee, bij seks hoort lichamelijk contact, hoe gênant ook soms. Maar hoe meer opwinding tussen de oren, hoe makkelijker dit lichamelijke contact wordt! Trouwens, het zien van een documentaire over “sex-dolls” (ik heb nog niet gezocht, maar jou kennende heb jij hier ongetwijfeld iets over in jouw NBR-archief 🙂 ), bracht een nieuwe vraag naar boven: hoe is het om “sex with no brain” te hebben? Maar dat is iets voor een ander hoofdstuk.

Liefs,
meisje

*Lees hier het antwoord van Naughty op deze brief.

Advertenties

3 gedachtes over “Sex with no-body

  1. Pingback: Sekspoppen en de duivel - Naughty Business Report

  2. Het deed mij denken aan de sex-lijnen die decennia geleden (en misschien nu ook nog wel) zo populair waren. Vooral mannen die soms hun halve salaris “verbelden” om met spannende vrouwen, geile praat te hebben. Ook dat was/is seks met no-body. Een miljoenen industrie destijds. Later kwamen de dames zelfs op de TV. ‘s Avonds laat, als de reguliere zendtijd voorbij was. Idem dito, alleen in een ander jasje.
    Groeten,
    Lex.

    Liked by 1 persoon

  3. Pingback: Het kan vreemd gaan - Naughty Business Report

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s