Calamari

 

Letters to Naughty(* Deze post bevat beeldmateriaal dat door de kijker als schokkend kan worden ervaren. Houd je het liever bij woorden, klik dan vooral niet op de links die zijn weergegeven in de tekst.)

Lieve Naughty,

Poeh, dat was me het weekje wel. Ken je dat verschijnsel dat je iets walgelijks te zien krijgt dat je eigenlijk niet wilt zien en dat je niet kunt stoppen ernaar te kijken? Wat is dat toch voor mechanisme in de mens? De drang naar gruwel? Ik had dat deze week toen ik dit filmpje op tv voorgeschoteld kreeg (denk goed na voordat je klikt!). Het schijnt viral te zijn gegaan op internet.
Alsof de duvel ermee speelde (toeval bestaat volgens mij niet) kwam ik enkele dagen later al surfend op jouw website terecht. What the fuck: tentakelporno?? Daar had ik echt nog nooit van gehoord! Maar het schijnt al eeuwen te bestaan. Afstotelijk, ja, maar ook fascinerend.
 Als moderne, seksueel ontwikkelde vrouw (met fluffy handcuffs en een designer-butplug op haar nachtkastje) sta ik open voor nieuwe ideeën en na wat nader onderzoek (de cyberkrochten van het internet zijn dieper dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden!) werd ik steeds enthousiaster. Dit is het vrouwenseksspeeltje van de toekomst! Niet die laffe inheemse octo van dat schilderij die al onpasselijk wordt bij de aanblik van een vrouwelijk geslachtsorgaan, maar zo’n hoogpotente, onvermoeibare buitenaardse.
Je houdt hem in je vijver, zwembad, badkuip of aquarium en als je zin hebt in snoeiharde, allesvullende, alle-hoeken-van-de-kamer-doorgeneukt-worden seks, laat je hem vrij. Geen erectieproblemen, geen vroegtijdige zaadlozingen, geen batterijen en je hoeft hem niet zelf te bedienen.
Ideaal, ik bedoel het design van een octo is hiervoor bedacht: 8 tentakels (= 2 benen + 2 armen + 1 hals + 1 mond + 1 vagina + 1 kontgaatje) en zoals gezegd ik geloof niet in toeval. Ik vraag me alleen enigszins bezorgd af wat een dergelijk nieuw vrouwenseksspeeltje zou doen met het zelfvertrouwen van mannen? Ik bedoel Christian Grey was tot daaraan toe, maar Alien Octo …

Liefs,
Meisje

(Bekijk hier Naughty’s reactie)

Advertenties

3 gedachtes over “Calamari

  1. Pingback: Aliens en groepsseks - Naughty Business Report

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s