EWA_NL Schrijfmarathon 2015 Opdracht 3

De derde opdracht van de EWA_NL Schrijfmarathon 2015 was de volgende:

OLYMPUS DIGITAL CAMERASchrijf een korte, erotisch getinte karakterschets van één van de personages uit één van de scénes uit ronde 2. Geef de personage een naam en een persoonlijkheid. Het moet een karakter zijn uit een scene van één van de andere deelnemers, dus niet vanuit de scene die jij hebt geschreven. Maximale aantal woorden: 250

Geen gemakkelijke opdracht vond ik. De keuze voor de personage uit een scène van één van de andere deelnemers uit de vorige ronde was voor mij snel gemaakt. Ik koos voor de scène Bondage? geschreven door Erynn, één van mijn favorieten uit ronde 2. Maar daarna bleef die geweldig creatieve brainwave uit, jammer genoeg. Uiteindelijk toch tot onderstaande resultaat gekomen, want afvallen omdat ik niets heb ingeleverd is mijn eer te na ;-)! Het was in elk geval voldoende voor een tiende plek, door naar de volgende ronde, gelukkig! Ik had eigenlijk 2 karakterschetsen gemaakt. Het alternatief heb ik onderaan deze post toegevoegd. Laat me weten wat je ervan vindt.


Niet alles is wat het lijkt

Ze voelt zich heerlijk, bruisend van energie en intens tevreden, als een kat die een vogeltje heeft verschalkt. En opgewonden. Lara schudt haar hoofd om haar eigen reactie die haar verbaast en verwart.

Ze was beginnend actrice en toen Chris, een bevriende regisseur, haar had gevraagd voor de hoofdrol in zijn afstudeerproject, een film die de “real 50 shades of grey” moest gaan weergeven, had ze eerst heel hard gelachen. Ze had niets met BDSM. Ze was zo druk haar ambities waar te maken, overigens niet zonder succes, dat ze eigenlijk sowieso niet veel had met seks. De pretlichtjes die in zijn ogen dansten toen ze het aanbod uiteindelijk aannam, bevestigden haar vermoeden dat Chris dit heel goed wist en dat hij ook wist dat deze opdracht een uitdaging was die ze niet kon weerstaan.

Als voorbereiding op haar rol waren ze samen op deze kinky meeting terecht gekomen. Via diverse fora op internet had ze al veel informatie verzameld, maar ze wilde dit fenomeen in levende lijve ervaren. Ze had gedacht zich met een subby uitstraling het meest comfortabel te voelen. Vandaar de bloemetjesjurk. Maar toen de jongeman haar had aangesproken, was er iets in haar gebeurd. De woorden waren als vanzelf over haar lippen gerold. Ze had opeens iets in zichzelf herkend en in zijn ogen had ze dezelfde herkenning gezien.

Met twinkelende ogen en een onbedwingbare lach zoekt haar blik die van Chris. Hij glimlacht tevreden terug. A star is born.


Niet alles is wat het lijkt (alternatief, niet ingestuurd)

Geamuseerd keek Viktor toe hoe ze in haar bloemetjesjurk de onervaren dominant afpoeierde. Onwillekeurig moest hij denken aan het moment dat hij Lara had leren kennen. Hij voelde zich onmiddellijk aangetrokken tot haar volstrekt onschuldige verschijning. Niet lang daarna maakte hij kennis met de enorme kracht, intelligentie en gevoeligheid die achter deze verschijning schuilging. Ze maakte hem meteen duidelijk dat ze niet in een hokje paste en daar ook niet in geplaatst wenste te worden. Aanvankelijk had hij gedacht dat ze gewoon de juiste dominant nog niet was tegengekomen. Hij lachte schamper om zijn eigen arrogantie.

Sinds hij Lara kende had hij alle vormen van emotie in overtreffende trap doorlopen. Van uiterste verwarring via onmetelijke woede en frustratie naar opperste verrukking. Hij had zichzelf als dominant opnieuw moeten uitvinden om hun relatie te kunnen behouden en te verdiepen. Een deel van zijn dominantie had hij hiervoor opzij gezet en een stukje had hij zelfs met haar gedeeld. Ze reageerde slecht op sturing of dwang en hij moest zich tot het uiterste inspannen om haar intellectueel en emotioneel zo te prikkelen dat hij haar op zijn pad hield.

Regelmatig vroeg hij zich af of het al deze moeite en frustratie wel waard was. Maar hij kreeg er ook ongelooflijk veel voor terug en hij koesterde de buitengewone en intens bevredigende momenten dat ze “zichzelf aan hem uitleende,” zoals ze het zelf uitdrukte. Glimlachend beantwoorde hij warm de triomfantelijke blik die ze hem toewierp. Ja, absoluut.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s